Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2021-09-22 09:35:09

Ripple Fiyat Beklentileri: XRP’de Yön Yukarı Dönecek Mi?

Aralık 2020’den bu yana Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun açmış olduğu dava ile mücadele eden Ripple’ın kripto para birimi XRP, tüm zorluklara rağmen güçlü durmaya çalışıyor. Ripple Fiyatı Yazının kaleme alındığı an itibari ile 0,93 dolardan işlem gören XRP fiyatı son 24 saatte yaklaşık olarak %2 değer kaybetti. Ancak analistler piyasada yukarı yönlü bir hamle olması halinde ilk hedefin 1,20 dolar olacağını ifade ediyor. Buna ek olarak XRP’nin son 24 saat içinde 0,85 dolar ile 0,94 dolar bandında işlem gördüğü görülüyor. Dolayısıyla 0,85 dolar XRP için önemli bir destek olarak nitelendiriliyor. Ayrıca XRP şu anda 44,1 milyar dolarlık piyasa değeri ile en büyük altıncı kripto para konumunu koruyor. XRP Fiyat Beklentileri XRP’nin ilk büyük direnç olarak görülen 1,20 dolara ulaşabilmesi için öncelikle 1 dolar geçmesi gerekiyor. Analistler bu noktada yatırımcıları uyarıyor ve alım yapmadan önce 1 dolarlık seviyenin test edilmesinin beklenmesi gerektiğini dile getiriyor. Bunun yanında eğer 1,20 dolar kırılırsa XRP hızlı bir şekilde psikolojik direnç olan 1,50 doları test edebilir. Yine de piyasanın genel görünümünü takip etmekte ve buna göre pozisyon almakta fayda var.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.