Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2021-09-21 11:09:49

Burger King, NFT Koleksiyonunu Piyasaya Sürüyor

Burger King, NFT pazar yeri Sweet ile anlaşma sağladığını açıkladı ve bir NFT kampanyasının lansmanını duyurdu. NFT sektörü, kısa sürede DeFi gibi bir etki yaratarak milyar dolarlık bir alan haline büründü. Burger King, geçtiğimiz dönemlerde kripto para piyasasına olan ilgisini açıkça belirtmişti. Şimdi ise NFT alanında boy göstermek istiyor. Burger King, NFT Alanına Katıldı Fast food zinciri Burger King, NFT girişimini açıkladı. Burger King Real Meals NFT’leri QR kodu biçiminde yaklaşık olarak altın milyon yemek kutusuna basılacak. Bu da dijital bir koleksiyonun kilidini açacak. Söz konusu NFT adımı, Burger King’in popüler şarkıcılar Nelly, Anitta ve LILHUDDY ile ortaklaşa yürüttüğü “Keep ig Real Meals” kampanyasının bir parçası olarak belirtildi. Dijital koleksiyon ögelerini toplama, müşterlerin NFT’lerin kilidini açmasına imkan tanırken çeşitli ödüller dağıtılacak. Ödüller arasında 3D Burger King dijital koleksiyon ürünleri, bir yıl boyunca bedava menüler, imzalı ürünler ve medyaya yansıyan açıklamaya göre kampanyanın ünlülerinden biriyle iletişim kurma gibi seçenekler yer alıyor. NFT Çılgınlığı Son Hız Devam Ediyor Burger King, NFT çılgınlığına katıldı. Dev fast food zinciri, NFT alanına giren markalardan biri olurken geçtiğimiz ay Budweiser, Twitter profilini NFT temalı bir fotoğraf ile güncellemişti. Budweiser’a ek olarak küresel ödeme devi Visa, NFT sektörüne giriş yapmıştı. Ayrıca geçtiğimiz ay Visa, bir CryptoPunk için 165.000 dolar ödediğini duyurmuştu. NFT sektörü son dönemde gündemde sıkça yer alıyor. Visa gibi devlerin alana dahil olması dikkatlerin NFT’lere kaymasına neden oluyor. NFT tabanlı protokoller ve token’ların piyasa değeri 30 milyar doları aşmış durumda ve yükselişine devam ediyor.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.