Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2021-09-20 09:00:04

Son 24 Saat İçinde En Çok Kazanan ve En Çok Kaybeden Kripto Paralar

Kripto para birimlerinin büyük çoğunluğu bugün gözle görülür bir düşüş yaşarken son 24 saat içinde en çok değer kazanan ve en çok değer kaybeden kripto para birimlerini sizler için derledik. Son 24 Saati En Çok Kazananları CoinMarketCap’ten elde edilen verilere göre son 24 saat içinde yakaladığı %689’luk artış ile Aqua Pig (AQUAPIG) en çok değer kazanan kripto para birim oldu.  Aqua Pig, 5 Mayıs 2021’de gizlilik odaklı olarak piyasaya sürülen bir topluluk token’ı olarak tanımlanabilir. Aqua Pig’in ardından en çok değer kazanan ikinci kripto para birimi Gravitoken (GRV) oldu. GRV saat içinde %235 değer kazanırken, kripto para birimini %225 ile Safebull (SAFEBULL) takip ediyor. Bunlara ek olarak CONTRACOIN (CTCN) %220, InfinityCake (INCAKE) %186, RedShiba (REDSHIBA) %186 ve Strudel Finance (TRDL) %185 değer kazandı. Bu noktada piyasa hacmi bakımından yukarıda bahsi geçen kripto paralar içinde CONTRACOIN dışındaki hiçbir kriptonun ilk 1.000’de yer almadığını belirtmekte fayda var. Son 24 Saatin En Çok Kaybedenleri Kayıp oranlarına bakıldığında yükselişler kadar fazla olmadığını belirtebiliriz. Son 24 saat içinde en çok kayıp yaşayan kripto para birim %95 ile Lucky1Token (L1T) olurken ikinci sırada %85 düşüşle Yummy (YUMMY) bulunuyor. Yummy’i ise %76 ile Ballswap (BSP), %72 ile AquaGoat.Finance (AQUAGOAT) ve %70 ile Dragon Slayer (DRS) takip ediyor.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.