Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2021-09-20 11:07:01

Cardano Kurucusu Charles Hoskinson Coin Yakma Önerilerine Sert Çıktı

Cardano (ADA) kurucusu Charles Hoskinson, kripto dünyasına oldukça popüler hale gelen deflasyonist yapı fikrine şiddetle karşı çıktı. Hoskinson, Youtube kanalındaki AMA programında coin yakma fikrine karşı fikirlerini dile getirdi. Başarılı CEO, bu önerinin insanların açgözlülüğünü yansıttığını belirtti. Hoskinson, AMA’da Soruları Yanıtladı Cardano CEO’su Charles Hoskinson, token yakma önerilerine sert cevap verdi. Bu isteğin açgözlülükten kaynaklandığını belirten Hoskinson, konu hakkındaki hoşnutsuzluğunu aktardı: Bize biraz fazladan para kazanabilmeniz ve sonra ADA’yı satıp başka şeylere geçebilmeniz için başkalarının parasını yok etmemiz gerektiğini söylüyorsunuz. Token yakma ve deflasyon token’ları mevcut kripto paraları daha değerli hale getirmek için dolaşımdaki arzdan belirli miktarda token çıkarmayı temsil eder. Ethereum, London Hard Fork’tan sonra deflasyonist kripto paralara katılanlardan oldu. EIP-1559 uygulanmasından bu yana 1 milyar doların üzerinde Ethereum yakıldı. Binance, ETH’nin yanı sıra Binance Coin (BNB) arzını düzenli olarak 4 ayda bir tüketiyor. Hoskinson, Cardano ağındaki geliştirmeler hakkında açık sözlü demeçleriyle biliniyor. Cardano kurucusu, daha önce geliştiricileri kullanıcıların ADA’larını yok etmek için bir adrese göndermelerine izin veren Proof-of-Burn konsensüsü oluşturmaya davet etti. Hoskinson, bu bağlamda coin yakmak isteyenlerin özgürce isteklerini gerçekleştirebileceğini kaydetti. ADA Düşüş Trendine Girdi ADA, Alonzo yükseltmesinden bir hafta önce 3.10 dolarlık ATH seviyesi belirlemişti. Birçok kişi kritik güncellemenin ADA fiyatı için katalizör görevi göreceğine inanıyordu. Bununla birlikte ayılar Eylül ayını baskılamaya devam ettikçe gözler 2 dolarlık kilit desteğe yöneliyor. ADA piyasa değeri 70 milyar doların altına düşerek üçüncülüğü USDT’ye kaptırdı. Popüler kripto para, geliştirme faaliyetleri ve akıllı sözleşme altyapısı ile sıçrama kaydetmek adına fırsatlar arıyor. ADA için uzmanların işaret ettiği bölge 2 dolarlık destek noktasıdır.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.