Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2021-09-16 10:11:13

Coinbase Listelenmesi Bu Kriptoya Büyük Artış Getirdi!

ABD’nin en büyük kripto para borsası konumunda olan Coinbase dün yaptığı bir açıklama ile Horizen’i (ZEN) listeleyeceğini açıkladı. ZEN fiyatı bu haber sonrasında ciddi bir artış yakaladı. ZEN Fiyatındaki Artış Yazının yayına hazırlandığı sırada 104 dolardan işlem gören ZEN, Coinbase haberi ile birlikte 120 dolara kadar ulaştı. Şu an için %20 artış performansı ile ilerleyen ZEN’in rekor rakamının ise 168 dolar olduğu ifade edilebilir. Analistlerin ve Uzman isimlerin yorumlarına göre ZEN, özellikle uzun vadede ciddi bir artış potansiyeli olan kripto paralar arasında yer alıyor. Kripto para piyasasında yaşanacak bir ralli ile de ZEN’in fiyatının yeni bir rekor kırabileceği ifade ediliyor. Coinbase Listelemesi Neden Önemli? Binance ve Coinbase gibi büyük borsalarda bir kripto para biriminin listelenmesi o kripto para birimine olan güveni arttırdığı ve aslında çok daha fazla alıcı kitlesine ulaşma imkanı verdiği için önem taşıyor. Bu noktada Coinbase’in özellikle regülasyonlara önem verdiği ve borsaya kote bir şirket olduğu düşünüldüğünde listelemeler özellikle önemli hale geliyor. Çünkü Coinbase, herkes tarafından denetlenebilir bir şirket olduğu için listeleyeceği kripto para birimlerini çok dikkatli seçiyor.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.