Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2021-09-15 08:30:26

Bitcoin Fiyatı ve Teknik Göstergeler Zıt Sinyaller Veriyor! Yatırımcılar Ne Yapmalı?

Bitcoin fiyatı yaşanan son düşüşün ardından toparlanıyor ve analistlere göre önemli bir direnç bölgesine yaklaşıyor. Lider kripto para biriminin yeniden 47.000 dolar üzerine yükselmesi ise Bitcoin’in güç kazandığı şeklinde yorumlanıyor. BTC Dirence Doğru İlerliyor Analistlerce yapılan açıklamalara göre, BTC şu anda 47.850 dolar ile 49.050 dolar bandında bulunan direnç alanına yaklaşıyor. 13 Eylül’de 43.400 dolara düştükten sonra BTC önemli ölçüde toparlandı. Ertesi gün BTC, yükselişi saran bir şamdan yarattı ve 47.250 dolara ulaştı. Ayrıca BTC’nin 0,382 Fib geri çekilme destek seviyesi olan 43,950 dolarlık yatay destek alanın üzerinde işlem görmesi de pozitif bir sinyal olarak değerlendiriliyor. Ancak her ne kadar fiyat hareketleri bir boğa piyasasının başladığını gösterse de teknik sinyallerin yeni bir düşüş sinyali verdiği de ifade ediliyor. BTC’de Düşüş İhtimali Yapılan açıklamalara göre Bitcoin grafiklerinde RSI 50’nin altında, MACD düşüyor ve negatif bölgeye geçmeye yakın durumda. Ayrıca Süper Trend göstergesinin de düşüşe geçtiği ifade ediliyor. Analistler bu durumun en son Nisan ayındaki tüm zamanların en yüksek seviyesinden sonraki düşüşün ardından gerçekleştiğini ifade ediyor. Dolayısıyla şu anda fiyat hareketleri ve teknik göstergeler zıt sinyaller veriyor ve yatırımcıların bu durumu göz önünde bulundurarak işlem yapmasında büyük önem bulunuyor.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.