Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2021-09-11 09:00:01

Önemli CEO’dan İddialı Bitcoin Tahmini: “Tek Bir Koşul Yeni Rekor Getirecek”

Blockchain platformu Celsius Network’ün kurucu ortağı ve CEO’su tek bir koşulun yerine getirilmesi durumunda Bitcoin’in bu yıl yeni bir rekor kırabileceğini düşünüyor. Yeterli Hacim Gelirse Yeni Rekor Gelir Alex Mashinsky bir Yahoo! Finance röportajı, yeni alıcıların piyasaya yeterli hacim getirmesi durumunda Bitcoin‘in (BTC) 2021’de yeni bir rekor kırarak kilit bir direnç bölgesinin üzerine çıkabileceğini söyledi. CEO’ya göre eğer yeni alım yapan yatırımcılar yeterli hacmi getirirse ilk olarak 53.000 dolar ile 55.000 dolar bandı test edilecek. Bu iki önemli seviyenin yukarı yönlü kırılması halinde ise bu yıl içinde yeni zirveler görülecek. Mashinsky lider kripto para birimi Bitcoin fiyatının bu hafta 53.000 dolar seviyelerinden 43.000 dolar seviyelerine düşmesine rağmen Bitcoin’in önümüzdeki aylarda en az 140.000 dolarlık bir fiyata ulaşabileceğine hala inandığını söylüyor. Çin Sebebiyle Hedef Gecikebilir Mashinsky konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda, “Hala 140.000 ile 160.000 dolar seviyelerine ulaşacağımıza dair tahminlerimi sürdürüyorum. Çinli madencilerde gördüğümüz ani hareket nedeniyle bu tahminlerin tutması 2022’nin ilk çeyreğini bulabilir. Ancak kesinlikle yeni rekorlar göreceğiz.” sözlerini kullanıyor. Bunlara ek olarak Celsius CEO’su, Bitcoin’in benimsenmesinin dünya genelinde katlanarak hızlandığını ve bunun da lider kripto para biriminin fiyatı için bir yükseliş işareti olduğunu söylüyor.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.