Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2021-09-11 10:15:40

Solana Fiyat Hareketleri: Hala SOL Coin Alınır Mı?

Son 10 güne Solana’nın (SOL) damga vurduğunu söylesek yanlış bir tabir kullanmış olmayız. SOL son günlerde yaşadığı fiyat artışı ile hem düşüşteki kripto para piyasasına meydan okudu hem de art arda yeni rekorlar kırdı. Solana Fiyat Hareketleri Ethereum rakibi olarak görülen Solana’nın kripto para birimi SOL 25 Ağustos’ta kendisine yerel bir dip seviyesi belirledikten sonra artışa geçti. Özellikle Eylül ayın giriş yaptıktan sonra ciddi bir fiyat artışı kaydeden SOL, 65 dolar seviyelerinden yükselişini başlattı. Her geçen gün artan fiyatı ile rekor kıran SOL, son olarak 9 Eylül’de 216 dolar ile kendi rekor seviyesini belirledi. Sonrasında genel kripto para piyasasındaki geri çekilmeye daha fazla direnemeyen SOL’un düşüşe geçtiği ifade edilebilir. SOL’un özellikle 100 doları ve ardından 120 doları geride bırakması piyasada oldukça fazla ilgi çekti. Solana Alınır Mı? SOL’un yaşadığı büyük artıştan sonra beklenen düzeltmenin yanı sıra kripto para piyasasında günümüzde hakim olan düşüş hareketi de hem analistler hem yatırımcıları muallakta bırakıyor. Analistler kripto para piyasasında genel bir yükseliş hareketi başlasa bile SOL’un bir süre konsolidasyonda kalacağını düşünüyor. Ancak bu noktada yaşanacak bir yükseliş ihtimaline karşılık piyasa hacmi bakımından en büyük 6. kriptonun şu anda önemli bir satın alım fırsatı sunuyor olabileceği de ifade ediliyor.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.