Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2023-05-18 06:15:42

Binance’in O Kolundan Şok Eden Karar! Para Yatırma ve Çekme İşlemleri Durduruldu!

Çeşitli yargı bölgelerinde düzenleyicilerin baskısı altında kalarak zora giren dev kripto para borsası Binance'in Avustralya kolu Binance Australia'dan kullanıcılar için şok eden bir duyuru geldi. Binance Australia'dan yapılan duyuruda 3'ncü taraf ödeme hizmeti sağlayıcısının aldığı karar gerekçe gösterilerek Avustralya doları yatırma ve çekme işlemlerinin askıya alındığını belirtildi. Binance Australia'dan Şok Eden Açıklama Binance'in Avustralya kolu Binance Australia'dan sabah saatlerinde yapılan duyuruda "Üçüncü taraf ödeme hizmeti sağlayıcımızın aldığı karardan dolayı Binance kullanıcıları için PayID Avustralya doları yatırma işlemlerini derhal durdurmak zorunda kaldığımızı üzülerek bildirmek istiyoruz. Üçüncü taraf ödeme hizmeti sağlayıcımızdan banka havalesi ile para çekme işlemlerinin de etkileneceğini anlıyoruz ve bu konuda onay aldığımızda sizleri takvim hakkında bilgilendireceğiz. Kullanıcılarımıza Avustralya doları yatırma ve çekme işlemlerinin devam etmesi için alternatif bir ödeme sağlayıcısı bulmak için çalışıyoruz." denildi. Duyuruda, Binance Australia kullanıcılarının kredi kartı ya da banka kartı kullanarak kripto para alım satımı yapmaya devam edebilecekleri ve Binance P2P piyasasını kullanarak kripto para alım satımı yapabilecekleri aktarıldı. 3'ncü taraf ödeme hizmeti sağlayıcısının Binance'in Avustralya kolunu hizmet vermeyi durdurduğunun anlaşıldığı gelişme, Avustralya menkul kıymetler düzenleyicisinin Binance Australia'ya karşı sert önlemler almasının ardından geldi. Düzenleyici, bundan kısa bir süre önce kripto para borsasının türev lisansının kripto para borsasının kendi talebi üzerine iptal edildiği açıklamıştı. "Güvenli Varlık Fonu (SAFU) Güvende" Vurgusu Binance Australia'dan yapılan duyuruda, "Olağanüstü durumlarda Binance kullanıcılarına ve fonlarına koruma sağlayan ve bir sigorta fonu olan Kullanıcılar için Güvenli Varlık Fonu (SAFU) aracılığıyla fonlarınızın güvende olduğundan emin olabilirsiniz." notu düşüldü.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.