Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2023-05-18 10:13:28

Ünlü İsim Bu Kez Ters Köşe Yaptı! “Alım Fırsatı Sunuyor” Dediği Altcoin’i Açıkladı! İşte O Altcoin!

Yakından takip edilen ünlü kripto para analisti Kevin Svenson, Blockchain tabanlı oyun protokolüne dönük son olumlu beklentisini paylaşırken altcoin piyasasının genelinde yükseliş beklediğini açıkladı. İşte analistin özellikle takip ettiği o altcoin ve genel olarak altcoin piyasasına ilişkin beklentisi. Altcoin'lerin Çoğunun Ralli Yapmasını Bekliyor Kripto para analisti Kevin Svenson, kişisel Twitter hesabından altcoin piyasasının bir ralli için çok geç kaldığını belirterek "2021'in sonundan beri bir altcoin sezonu görmedik. O zamandan beri altcoin'leri çoğu düştü, düşmeye devam ediyor. Şimdi durun ve bunu bir düşünün. Yakında sert bir ralli yaptıklarını görürseniz şaşırmayın. Birçoğu, kelimenin tam anlamıyla şu anda, dip seviyelerden çıkmaya başlıyor. ÇOK SAYIDA ALTCOIN muhtemelen ralli yapmak üzere. Sadece tahtaya bir dart attığınızı düşünün ve emin olun bir şeye çarpacak." ifadelerini kullandı. Analistin radarındaki altcoin'ler arasında öne çıkan altcoin ise güçlü temellere ve yatırımcı talebine sahip bir proje olduğunu söylediği Ethereum (ETH) tabanlı Gala (GALA): Şu anda izlediğim ana altcoin'lerden birisi GALA. Yüksek yatırımcı talebi var ve şu anda iyi performans gösteriyor. Alım pozisyonundayum. Sizi bir-iki hafta önce altcoin sezonu geliyor diye uyarmıştım. Destansı rallilere hazır olun! Ünlü Analistten "Altcoin Sezonuna Yakın Değiliz" Uyarısı Svenson altcoin piyasası için kısa vadede olumlu konuşmuş olsa da yakından takip edilen bir başka kripto para analisti Benjamin Cowen ise bir altcoin sezonunun henüz gelmediğini düşünüyor. Cowen, bu ayın başından Bitcoin (BTC) ve kripto para piyasasının geri kalanının muhtemelen satış baskısı altında kalarak düşeceği yönünde olumsuz bir senaryoya işaret ederek şunları söylemişti: Bir düşüş senaryosunda, likiditesi daha düşük olan varlıklar, likiditesi daha yüksek olanlara kıyasla çok daha sert bir darbe alacaktır. Blok ödülü yarılanması öncesi yıl boyunca Bitcoin/ABD doları işlem çiftinde düşüşler olduğunda, altcoin piyasasındaki likidite oldukça önemli ölçüde azalır. Dolayısıyla ne zaman bir düşüş olsa, altcoin'ler sadece ABD doları işlem çiftlerinde değil, aynı zamanda Bitcoin işlem çiftlerinde de düştüğünü görürsünüz.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.