Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2023-05-17 08:23:06

Binance’de İkili Yatırım ETH Katılımı Kazanmak İçin Testi Çözün! 

Binance, 15 Mayıs 2023 günü saat 12.00'de (TSİ) kullanıcıların İkili Yatırım ve Otomatik Bileştirme hakkında bilgi alabileceği bir İkili Yatırım ETH Testi etkinliği başlatıyor. Etkinliğe katılmak için bu linki kullanabilirsiniz.  Etkinlik Detayları  Yapılan açıklamalara göre, 15 Mayıs 2023 12.00 (TSİ) ve 29 Mayıs 2023 02.59 (TSİ) olan promosyon dönemi içinde kısa testi çözen ilk 20.000 yeni İkili Yatırım kullanıcısının her biri bir İkili Yatırım ETH Düşükten Satın Al katılımı kazanacak.  Etkinliğe katılmak için takip edilmesi gereken 4 adım bulunuyor ve bu adımlar şu şekilde sıralanıyor:  1. Adım: Etkinlik sayfasının üst kısmındaki (Testi başlat) tuşuna tıklayın.  2. Adım: Kısa testi açıp İkili Yatırım ve Otomatik Bileştirme ile ilgili mevcut kaynakları okuyun.  3. Adım: Testteki tüm soruları doğru yanıtlayın. Kullanıcılar, tüm soruları doğru yanıtlamadıkları takdirde testi tekrar deneyebilirler.  4. Adım: Hak kazanan kullanıcılar, 12 Haziran 2023 günü saat 02.59'a (TSİ) kadar İkili Yatırım ETH Düşükten Satın Al katılımlarını otomatik olarak alacaklar.  İkili Yatırım Otomatik Bileştirme İşlevi  Yapılan açıklamalara göre İkili Yatırım Otomatik Bileştirme işlevi, kullanıcıların İkili Yatırım katılımlarını Uzlaşma tarihinde otomatik olarak yenilemelerine yardımcı olur. Kullanıcılar, bu işleve Binance Web Sitesi veya Binance Uygulaması üzerinden erişebilirler.   Kullanıcılar, İkili Yatırım katılımı sürecinde Otomatik Bileştirme işlevini kullanmayı seçebilirler. Bu işlevi etkinleştirdikten sonra sistem, kullanıcıların Temel Plan veya Gelişmiş Plandan hangisini seçtiklerine ve Hedef Fiyata ne zaman ulaşıldığına bağlı olarak Uzlaşma Tarihinde pozisyonlarını kapatmalarına veya yeni bir pozisyona yeniden katılım sağlamalarına yardımcı olur.   İkili Yatırım Otomatik Bileştirme İşlevi özelliğini kullanabilmeniz için Binance’e üye olmanız gerekiyor. Eğer hala üyeliğiniz yoksa bu link üzerinden üye olabilirsiniz. 

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.