Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2023-05-03 09:25:04

Hazır Olun! Bu Altcoin’de Heyecanlı Bekleyiş Sona Eriyor! Süreç Bugün Saat 15.00’da Başlıyor!

Sui ağının yerel varlığı SUI coin'de heyecanlı bekleyiş bugün sona eriyor. Başta Binance, KuCoin ve OKX olmak üzere dev kripto para borsaları altcoin'i bugün listeleyerek alım satım işlemlerini başlatmaya hazırlanıyor. İşte kripto para borsalarının SUI coin'i listeleme ve alım satım işlemlerini başlatma saatleri. Borsalarda SUI Coin'i Listeleme Hareketliliği Sui ağının yerel varlığı SUI coin için listeleme heyecanı bugün son buluyor. Kripto para borsaları peşi sıra SUI coin'i listeleme duyurusu yaptı ve sizin için borsaların SUI coin'i listeleme saatlerini bir araya getirdik. Hacim bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, bugün saat 15.15'de SUI coin'i listeleyecek ve SUI/BTC, SUI/USDT, SUI/TUSD, SUI/BNB, SUI/EUR ve SUI/TRY işlem çiftlerinde alım satım işlemlerini başlatacak. Binance'in hemen öncesinde KuCoin, OKX, Bytbit, Upbit ve Huobi saat 15.00'da SUI token'ı başta BTC ve USDT karşısında listeleyecek. Sui Nedir? Sui, çok çeşitli aşırı yeni nesil merkeziyetsiz uygulamaların oluşturulmasını mümkün kulan, anında yerleşim ve yüksek verim sağlamayı amaçlayan gözetimsiz, Proof of Stake konsensüs mekanizmasını kullanan bir Layer 1 Blockchain'idir. Sui Blockchain'i son derece esnek olmasının yanı sıra işlemlerin kısa sürede gerçekleştirilmesini sağlamasıyla öne çıkmaktadır. Bu bakımdan, geliştiricilerin beklenen büyük Web3 kullanıcı dalgasına hizmet edecek Web3 projeleri oluşturmalarına imkan tanır. Sui, Meta's Novi Research'ün eski üst düzey yöneticileri tarafından kurulan Web3 altyapı organizasyonu Mysten Labs tarafından desteklenmektedir. Bu organizasyon kriptografi, programlama dilleri ve dağıtık sistemler alanlarında uzman kişilerden oluşmaktadır. Mysten Kurucu Ortağı ve CEO'su Evan Cheng'e göre, Web3 şu anda süreçlerin yavaş, pahalı, güvensiz ve bir şeyler inşa etmenin oldukça zor olduğu bir dönemde. Cheng, Sui'nin tüm bu sorunları ele alarak çözmek, aracıları ortadan kaldırmak ve kullanıcıların uygulamalar arasında en sevdikleri ürünlerle sorunsuz bir şekilde entegre olmalarını ve etkileşimde bulunmalarını sağlamak amacıyla başlatıldığını savunuyor.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.