Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2023-04-29 20:00:51

ABD’den Signature Bank Raporu! İşte Kriptoyla İlişkili Çöküşün Nedeni!

ABD Federal Mevduat Sigorta Kurumu'na (FDIC) göre Signature Bank (SBNY), yakın zamanda çöken diğer finansal kurumlardan yayılan bulaşma nedeniyle başarısız oldu. Silvergate Çöküşü! FDIC yeni bir raporda, Silvergate Bank'ın kendi kendini tasfiye etmesinin ve Silicon Valley Bank'ın (SVB) başarısızlığının, Signature'ın geçen ay yüksek profilli çöküşünün yolunu açtığını söylüyor. Bununla birlikte düzenleyici, finans kurumunun çöküşünde kripto da dahil olmak üzere diğer faktörlerin rol oynadığını da belirtiyor. Raporda konu hakkında şu ifadelere yer verildi: SBNY'nin yönetim kurulu ve yönetimi, kurumun boyutuna, karmaşıklığına ve risk profiline uygun yeterli risk yönetimi uygulamalarını ve kontrollerini geliştirmeden ve sürdürmeden hızlı, sınırsız büyümeyi sürdürdü. SBNY yönetimi, iyi kurumsal yönetişim uygulamalarına öncelik vermedi, FDIC denetçisinin endişelerini her zaman dikkate almadı ve FDIC denetim tavsiyelerini (SR) ele alırken her zaman duyarlı veya zamanında davranmadı. SBNY, hızlı büyümesini, temel likidite risk yönetimi uygulamalarını ve kontrollerini uygulamadan sigortasız mevduatlara aşırı güvenerek finanse etti. Ek olarak SBNY, kripto para endüstrisi mevduatlarıyla ilişkisinin ve bunlara bağlı olmasının riskini veya 2022'nin sonlarında ve 2023'te meydana gelen kripto endüstrisi kargaşasından bulaşmaya karşı savunmasızlığını anlayamadı. Kripto Para Çalkantısı! New York Finansal Hizmetler Departmanı (NYDFS), müşterilerin tek bir günde 10 milyar dolar değerinde mevduat çekmesinin ardından kripto dostu finans kuruluşunu Mart ayında kapattı. NYDFS daha sonra FDIC'yi Signature'ın tüm varlıklarını satılıncaya kadar elinde tutan bir "köprü bankası" işletmesi için görevlendirdi. Massachusetts'ten eski bir Demokratik Kongre Üyesi olan Signature Bank yönetim kurulu üyesi Barney Frank, o sırada CNBC'ye bankanın kapatılmasının kriptoya yönelik düzenleyici bir baskının parçası olduğunu düşündüğünü söyledi. Ancak, NYDFS müfettişi Adrienne A. Harris daha sonra bankanın kapanmasının tamamen likidite sorunları nedeniyle olduğunu söyleyerek bunu yalanladı. Mart ayının sonlarında FDIC,  New York Community Bancorp'un bir yan kuruluşu olan Flagstar Bank ile bir "satın alma ve devralma anlaşması" imzaladı.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.