Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2023-04-28 09:30:44

Shiba Inu’da (SHIB) Son Durum! Meme Token’da Yükseliş Geliyor Mu?

Shiba Inu topluluğu, kripto para biriminin satış baskısı yavaşladığı için artık rahat bir nefes alıyor. Ayılar, köpek temalı token’ı19 Nisan'dan beri kontrol ediyor, ancak basın zamanında düşüş eğilimi belirgindi. Ancak SHIB, büyük bir geri dönüş için hazır mı? SHIB Fiyat Modeli! Son veriler, bazı balinaların düşüşü fırsata çevirip satın aldığını gösteriyor. Bu durum 20 Nisan'da en iyi adreslerin elinde bulunan arzdaki artışla kanıtlandı. Ayrıca bu gözlemin ardından satış baskısı yavaşlamaya başladı. Bununla birlikte balina aktivitesinin potansiyel dezavantajı azaltmış olabileceğini düşündürdü. Bu bulgulara rağmen, Shiba Inu toparlanıp yatay bir fiyat modelinde hareket etmeden önce daha da aşağı yönlü hareket etti. Yazı kaleme alındığında 0,000010 dolardan işlem gördü ve aynı aralıkta destek buluyor. Ayrıca güçlü bir yükseliş momentumunun olmadığı belirtiliyor, bu nedenle boğaların fiyatı tekrar yukarı çekmedeki başarısızlığı. Elde edilen sonuçlara göre, düşük bir yatırımcı faaliyetinin göstergesi olabilir. Balina faaliyetinin o zamandan beri önemli ölçüde düz olduğu da öne sürüldü. Bu durum hafta başından şimdiye kadar dengelenen MFI'ye de yansıdı. Ayrıca yatırımcı güvenindeki eksiklikle paralel olduğu görüldü. SHIB Verileri! SHIB'in ağırlıklı duygu metriği, yazının yazıldığı sırada haftalık en düşük seviyesindeydi. Düşük yatırımcı duyarlılığının etkisi, son yedi gün içinde önemli ölçüde yavaşlayan SHIB'in hacminde belirgindi. Son 24 saatte bir miktar hacim artışı gözlendi, bu belki de yatırımcı faaliyetinin büyümekte olduğunun bir işareti olabilir. Analistler, hafta sonu boyunca bir hacim dalgası bekliyorlar ve aynı nedenle Shiba Inu'nun ticaret faaliyetlerinde bir yavaşlama yaşamasının nedeni de bu. Çoğu yatırımcının bu hafta çekimser durmasının nedeni, bu hafta açıklanacak olan GSYİH ve PCE verileri. Hacim ve fiyat volatilitesi bu nedenle büyük ölçüde verilerin sonucuna bağlanabilir.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.