Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2023-04-27 06:32:44

Kemerlerinizi Bağlayın, Bu Altcoin’deki Yükselişi Kaçırmayın! Son 2 Ayın En Yüksek Seviyesi İçin Hazırlanıyor!

Kripto para piyasasının genelinde artan düşüş beklentilerinin ortasında, Solana (SOL) geçen hafta önemli bir fiyat düzeltmesinden geçti. Yaşanan bu fiyat düzeltmesi, yaklaşık on bir ay boyunca altcoin'in fiyatının düşüş trendinde kalmasına neden olan ve yakın zaman önce geçilen düşen trend direnci çizgisinin yeniden test edilmesiyle sonuçlandı. Dahası, düşen trend direnci çizgisinin üzerinde kalmayı başaran SOL fiyatı, alıcıların yeni geri kazanılan seviyeyi savunduğunu ve bunu fiyatı daha yüksek seviyelere taşımak için bir basamak olarak kullanabileceğini gösteriyor. Solana Fiyat Analizi Fiyattaki son düzeltme ile Solana fiyatı için bir üçlü dip formasyonunun oluştuğu görülüyor. Teoride bu formasyon, alıcılardan gelen ve trendin tersine dönmesini destekleyen güçlü bir akümülasyonu yansıtmaktadır. Solana fiyatı, bu yazının hazırlandığı sırada gün içinde kaydettiği yüzde 1,21 düşüşle 21,81 dolardan işlem görüyor. Bu noktada, popüler altcoin'e dönük alıcı baskısı ile fiyatın ilk olarak yüzde 5,5'lik yükselişle 23 dolardaki dirence ulaşması beklenebilir. Bu direncin üzerinde olacak potansiyel bir kırılma ile satın alım baskısının daha da artması ve fiyatın yüzde 16,6'lik yükselişle son iki ayın en yüksek seviyesi olan 26,68 dolara ulaşması beklenebilir. SOL için öngörülebilir en olumsuz senaryo ise fiyatın bir süre daha yatay akümülasyonuna devam etmesi ve ardından dönünü aşağı çevirerek düşen direnç trend çizgisinin altında bir kırılım yapması olacak. Böyle bir kırılım ile fiyatın sırasıyla 19,62 dolara ve 19,19 dolara kadar düşmesi beklenebilir. SOL için Teknik Göstergeler Solana için günlük fiyat grafiğindeki Göreceli Güç Endeksi (RSI), yatay hareketin aksine alt seviyelerdeki alım baskısının arttığını gösteren belirgin bir büyümeye işaret ediyor. Öte yandan mevcut fiyat ile 23 dolar direncinin arasında biriktiği görülen 20, 50 ve 100 günlük Üstel Hareketli Ortalamalar'ın (EMA'lar) yükselişin önüne geçebilecek şekilde birden fazla engel oluşturdukları göze çarpıyor.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.