Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2023-04-27 08:33:24

Üst Düzey Yetkili Açıkladı! Bitcoin ve Altcoin’lerde Bir Düğüm Daha Çözülüyor!

Bloomberg'in haberine göre Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu'nun (SFC) İcra Kurulu Başkanı Julia Leung, önümüzdeki ay kripto para borsaları için lisanslama yönergelerinin açıklanacağını söyledi. Leung'un kripto para piyasası için yaptığı bu önemli açıklama, açıklanması beklenen lisanslama yönergelerine ilişkin olarak 150'den fazla geri dönüşün alındığı danışma sürecinin ardından geldi. Kripto Para Borsaları İçin Lisanslama Yönergeleri Belli Oluyor Hong Kong'un kripto paralar için merkez ülke haline gelmesini bekleyenler, Mayıs ayında kripto paralara dönük düzenlemelerin netleşmeye başlaması konusunda ilk çıktıyı alacaklar gibi duruyor. Bloomberg'in haberine göre SFC, önümüzdeki ay kripto para borsaları için lisanslama yönergelerini açıklayacak. SFC'nin İcra Kurulu Başkanı Julia Leung'un katıldığı bir etkinlikte yaptığı yorumlara atıfta bulunan Bloomberg, Hong Konglu düzenleyicinin Mayıs ayı içinde kripto para borsaları için lisanslama yönergelerini açıklayacağını bildirdi. Leung ayrıca düzenleyici çerçeveyi besleyen danışma sürecinde 150'den fazla geri dönüş aldıklarını da ekledi. Şubat ayının sonunda Hong Kong'daki yetkililerin kripto paraların bireysel ticareti üzerindeki yasağı kaldırmayı planladığına dönük haber akışı gündeme bomba gibi düşmüştü. SFC, o tarihte tüm kripto para borsası şirketlerine bildirimde bulunarak alım satım platformlarını 24 Haziran'a kadar lisanslanması ya da ülkedeki faaliyetlerini sonlandırması gerektiğini belirtmişti. SFC o dönemde yatırımcının korunması ve piyasa gelişimi arasında daha iyi bir denge kurmak istediğini de eklemişti. Hong Kong'daki Kripto Para Düzenlemeleri Hong Kong'da daha kripto dostu bir rejime yönelik gelişmeler kripto para dünyasında memnuniyetle karşılandı. Singapur'daki yetkililerin geçen yıl görülen Terra ekosistemi ve kripto hedge fonu Three Arrows Capital'in (3AC) çöküşünün ardından daha sert bir tutum benimseyeceğine inanılıyor. Bilindiği gibi iflasları ile kripto para dünyasında şok dalgalarına neden olan her iki kuruluş da operasyonlarının en azından bir bölümünü Singapur üzerinde yürütüyorlardı.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.