Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2023-04-27 09:21:37

Bitcoin’de (BTC) Yükseliş Gelecek Mi? BTC Analist Yorumlar!

Bitcoin (BTC) son zamanlarda volatiliteli bir seyir izledi ve %8'lik bir fiyat düşüşü yatırımcıların endişesine neden oldu. Düşüş ivmesi etkisini kaybederken Bitcoin’de beklenen fiyat hareketi ne? Bitcoin'de Beklentiler! Bitcoin fiyat tahmininde, kripto para biriminin son düşüşüne neden olan faktörleri inceleyen ve bu hedef seviyeye doğru yükselmeye devam edip etmeyeceğini belirlemek için mevcut teknik görünümünü ele alan uzmanların kripto para birimine yönelik beklentileri neler? CoinGlass istatistiklerine göre yatırımcılar, hem uzun hem de kısa pozisyonların tasfiyesini zorunlu kılan kripto para değerlerindeki dalgalanmanın neden olduğu tasfiyeler nedeniyle son 24 saatte yaklaşık 310 milyon dolar kaybetti. Blockchain araştırma şirketi Arkham Intelligence, fiyat düşüşünden önce kripto ticareti devi Jump Trading'in borsalara 26,6 milyon dolar BTC yatırdığını fark etti. Tipik olarak borsalara token göndermek, satış yapma isteği anlamına gelebilir. Medya kuruluşları BTC fiyatındaki düşüşün, Arkham Intelligence'ın kullanıcıları yanlışlıkla Mt. Gox'a bağlı cüzdanların ve ABD hükümetinin önemli miktarda Bitcoin taşımaya başladığı konusunda uyarmasının neden olduğunu bildirdi. Bitcoin Fiyat Tahmini! BTC/USD, çalkantılı bir kripto para piyasası dalgalanmasının ardından düştü ve tasfiyelerden kaynaklanan 310 milyon dolarlık kayıpla sonuçlandı. Hisseleri bir günde %50 ve ertesi gün %20 daha düşen, zor durumdaki First Republic Bank (FRB) ile ilgili endişeler arasında, piyasa hissiyatı düştü. Bu, FRB'nin Fed borçlanma limitlerini aşarak potansiyel olarak tüm piyasayı etkileme olasılığını arttırabilir. Bununla birlikte yatırımcılar geleneksel bankacılık sisteminin oynaklığına karşı bir önlem olarak Bitcoin'e daha fazla güven kazandıkça BTC/USD yükseldi. Geleneksel bankalar mali felaketler yaşamaya devam ederken, yatırımcılar giderek daha fazla Bitcoin'e yöneliyor ve bu da değerinde bir artışa yol açıyor. Sonuç olarak yatırımcıların ABD bankacılık sektörüyle ilgili endişeleri devam ettikçe bu eğilimin devam etmesi muhtemel olabilir.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.