Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2023-04-23 08:05:41

Ne Bitcoin ve Ethereum Asya’da Bu Kripto Para Patladı! En Büyükler Altcoinlerden!

Kripto para piyasaları genişleyen Asya piyasalarının da desteğiyle bu yıl güzel ralliler gördü. Ancak daha fazlası yolda. En azından son atılan adımlar iyimser tabloyu destekler nitelikte. ABD düzenleyici baskıyla elindeki teknoloji devlerini kaçırmak üzereyken Hong Kong ve Singapur gibi alternatifler her türlü kolaylığı sağlıyor veya sağlamaya hazırlıyor. Ripple (XRP) XRPScan'den elde edilen verilere göre, aktif XRP hesaplarının sayısı 4,5 milyonu aştı ve ilgide devasa yükseliş var. Bu artışın kaynağı büyük ölçüde Asya bölgesi ve XRP Coin’e ilgi katlanarak artıyor. Diğer kripto paralara göre Asya bölgesinde dikkat çekici büyüme yaşayan Ripple (XRP) devletlerle yaptığı CBDC anlaşmalarına da hız verdi. Ripple ve Binance hali hazırda XRP birikimi bakımından ilk ikide yer alıyor. Bununla birlikte, XRP'nin dağıtımının kayda değer bir yüzdesi Asya kripto topluluğu tarafından tutulan miktardır. Güney Kore borsası Upbit de farklı cüzdanlara yayılmış milyonlarca XRP'ye sahip. Token'ı elde tutma arzusunun yanı sıra, Ripple'ın bölgedeki varlığı da bu güveni etkilemiş olabilir. Firma daha önce bir havale sağlayıcısı olarak hareket ederken çeşitli finans kurumlarıyla ortaklık kurmuştu. Ripple'ın Asya'daki ana ortağı, şirkette önemli bir hisseye sahip olan Japon SBI Holdings'tir. Bu durum, ülkede XRP kullanımında büyük bir artışa yol açtı. Birçok ülkede itibarlı bankalarla çalışmalar yapan kurum onları geleceğe hazırlıyor. XRP Coin Geleceği 2021'de SentBe ve GME Remittance gibi kuruluşlar sınır ötesi ödemeleri teşvik etmek için RippleNet'i benimsedi. Böylece, Asya genelinde gerçek dünya kullanım durumlarındaki artış, tokenin daha fazla benimsenmesi için zemin hazırladı. Asya girdisinin bir başka nedeni de projenin ABD'de karşılaştığı düzenleyici zorluklardır. Konu uzadıkça Ripple ve diğer ABD merkezli kripto şirketleri kendilerine ciddi biçimde yeni yuva aramaya başladı. Bu nedenle, Upbit borsasındaki alım satım faaliyetinin muazzam bir şekilde artması ve birkaç hafta önce bir XRP rallisini körüklemesi şaşırtıcı değildi. Santiment bu yazının kaleme alındığı sırada, 90 günlük XRP adreslerinin 1,27 milyon olduğunu açıkladı. Bu metrik, bir varlık transferine katılan farklı adreslerin sayısını ölçmektedir. On-chain verilere göre 19 Mart tarihinden bu yana ilgi yeniden artmaya başladı. Orta ve uzun vadede ABD’de yaşadığı sorunlar XRP Coin’in geleceğini eğer Asya’daki hakimiyet artarsa baltalayamayacak gibi görünüyor. Bölgede kripto para endüstrisine karşı artan pozitiflik XRP Coin’in geleceğini de olumlu etkiliyor.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.