Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2023-04-22 05:17:11

Hem Çöküşleri Hem de Yükselişleri Bilen Analist: Bitcoin’in Sıradaki Seviyesi Bunlar!

Yakından takip edilen kripto para analisti Michaël van de Poppe, Bitcoin (BTC) fiyatı düşerken takip edilmesi gereken kilit fiyat seviyelerini işaretledi ve kripto para yatırımcılarıyla paylaştı. Bitcoin'de Önemli Seviyeleri Tek Tek İşaretledi Ünlü kripto para analisti Michaël van de Poppe, en büyük kripto paranın mevcut seviyelerde zayıflık gösterdiği ve daha da geri çekilebileceği konusunda yatırımcıları uyararak şunları söyledi: Bitcoin şu anda zayıflık gösteriyor. Aralıktan geri döndü ve önemli seviyelerden birini kaybetti. Son önemli seviye 27 bin 600 dolar seviyesiydi. Altında likidite olabilir, ancak hızlı bir toparlanma gerekiyordu. Hızla yükselip 28 bin 800 doları kırılmazsa 26 bin 200 doları göreceğimizden şüpheleniyorum. BTC, bu yazının hazırlandığı sırada gün içinde kaydettiği yüzde 3,21 düşüşle 27 bin 347 dolardan işlem görüyor. Bu, fiyatın Van de Poppe'nin işaret ettiği ve kritik seviye olarak nitelendirdiği seviyenin altında işlem gördüğü anlamına geliyor. Öte yandan Bitcoin'in son 7 günde yüzde 10'un üzerinde, son 30 günde ise 3'ün üzerinde değer kaybettiği görülüyor. ABD Dolar Endeksi Düşerken Bitcoin'in Düşmesini Sorguladı Dahası, Van de Poppe, ABD Dolar Endeksi (DXY) düşerken ve altın fiyatı yükselirken BTC'nin neden düştüğünden tam olarak emin değil. Ayrıca geleneksel finansal göstergeleri Nasdaq ve S&P 500 (SPX) için daha az volatilite olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: Nasdaq ve SPX gün içinde zar zor hareket ediyor. Getiriler düşüyor. DXY akümüle oluyor. Altın fiyatı yükseliyor. Ancak, Bitcoin düşüyor. Endeksler takip etmeye hazır mı? Bu bölgede Bitcoin için izlenecek seviyeler 28 bin 200 dolar ve 27 bin dolar civarı olacak.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.