Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2023-04-22 06:00:23

Binance Launchpad’de Open Campus (EDU) Token Satışı!

Kripto para piyasasında önemli bir yere sahip olan Binance, Binance Launchpad ile uzun zamandır kullanıcıları ile yeni token'ları buluşturuyor. Yapılan son açıklamalara göre Open Campus (EDU), Binance Launchpad'in 31. projesi olarak karşımıza çıkıyor. EDE ve Binance Launchpad ile ilgili detaylı bilgiler için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz. EDU ve Binance Launchpad Yapılan açıklamalara göre, Open Campus için token satışı, Launchpad abonelik formatını takip edecek ve kullanıcı BNB bakiyelerinin kaydı 23 Nisan 2023 00:00'da (UTC) başlayacak. Binance, 23 Nisan 2023 00:00 (UTC) ile 28 Nisan 2023 00:00 (UTC) arasındaki beş gün boyunca kullanıcı BNB bakiyelerini kaydedecek Her kullanıcı için nihai BNB tutma miktarı, daha önce duyurulan Günlük Ortalama BNB Bakiyesi hesaplaması kullanılarak beş günün ortalaması olarak belirlenecek. EDU token satış detayları aşağıdaki gibi olacak: Open Campus (EDU) Nedir? Open Campus, öğretmenlerin ve içerik oluşturucuların yarattıkları içerikten para kazanmalarını sağlayarak dünyanın eğitim içeriğini tokenize etmek isteyen, topluluk tarafından yönetilen bir web3 eğitim protokolüdür. Misyonu, öğretmenlerin topluma katkılarının tanınmasını sağlamak ve dünya çapındaki öğrenciler için küresel, alternatif bir eğitim sistemi sağlamaktır. Öte yandan TinyTap, Açık Kampüs Protokolü'nün ilk uygulayıcısı ve 9 milyondan fazla aile, 100 binden fazla içerik oluşturucu ve Susam Sokağı, Oxford University Press ve diğerleri dahil olmak üzere ünlü markalarla ortaklık kurarak App Store ve Google Play'de en çok hasılat yapan 10 çocuk mobil uygulamasıdır. EDU, Open Campus (EDU) ekosisteminin yerel yardımcı program tokenı ve aşağıdaki işlevler için kullanılabilir: Yönetişim: EDU token sahipleri, protokolün DAO tekliflerini sunabilir ve oylayabilir (örneğin, ekosisteme tahsis edilen tokenlerin kullanımını yönlendirmek). Ödeme: EDU, protokolü benimseyen şirketler tarafından sunulan ürün ve hizmetler için bir ödeme aracı olarak kullanılabilir (örneğin, gelirlerin %'sinin protokole dağıtılacağı TinyTap). Zincir içi gelir paylaşımı: Katkıda bulunanlar (içerik oluşturucular, yayıncılar, platformlar dahil) protokolün EDU'daki gelirinden paylarını alırlar. Kullanıcı kazanımı: EDU, protokolün ekosistem ortakları tarafından sağlanan tekliflere erişim için indirim aldıklarından, web2 kullanıcılarını teşvik etmek ve web3'e dahil etmek için kullanılabilir. İçerik sahipliği: Kullanıcılar EDU ile Yayıncı NFT'leri üzerinden ortak yayıncılık hakları satın alabilirler. Bunlara ek olarak Open Campus, dünya çapında milyarlarca eğitimciyi ve öğrenciyi web3'e getirme potansiyeline sahip bir ağ geçidi olarak hizmet etmek üzere çeşitli benimseyen ekosistemi dahil etmek için ölçeklenebilir bir altyapı sunuyor.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.