Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2023-04-22 07:31:22

Bitcoin’de Önce Bu Olacak! Yılların Tecrübesinden Yatırımcılara Gafil Avlanmayın Uyarısı!

Bloomberg Intelligence stratejisti Mike McGlone, fiyatların düştüğü dönemde dikkat çeken açıklamalarada bulunarak uzun vadede en büyük kripto para Bitcoin'in (BTC) umut verici göründüğünü söylese de kısa vade için uyardı. Bitcoin İçin Öncü Gösterge Vurgusu Stansberry Research'e röportaj veren Mike McGlone, Bitcoin'in büyük bir çıkış yapmasını beklediği ancak en büyük kripto para gibi riskli varlıklarının önemli rüzgarlarla karşı karşıya olduğu konusunda yatırımcıları uyardı: Başlıca nedenlerden ötürü Bitcoin'de yükselişe geçtim çünkü arzı çok düşük ve benimsenmesinin ilk günlerinde. Bu nedenle zaman içinde yükselmesi gerekiyor. Ama aynı zamanda 7 gün 24 saat işlem görüyor ve 30 bin dolardan düşen çok önemli bir öncü gösterge konumunda. Hala bir riskli varlık olan Bitcoin fiyatının düşmeden, riskli varlık fiyatlarında önemli bir daralma olarak gördüğüm şeye nasıl ulaşacağımızı bilemiyorum. Bloomberg Intelligence stratejisti göre Bitcoin'in son dönemde yaptığı fiyat yükselişleri kesin olarak bir ayı piyasası rallisinden ibaret olabilir. McGlone, ABD ekonomisinde bir resesyon yaşanması ve diğer korele varlıkların değerinin düşmeye başlamasıyla Bitcoin'in de bunu takip edeceğini belirterek şunları söyledi: Korkarım Bitcoin'de olan şey, insanların ona patlak veren bankacılık krizinin yardımcı olduğu gibi bakıyor ve bu şekilde devam edecek olursa daha çok altın ve uzun vadeli tahviller gibi işlem görecek. Ama bence bu yıl diğer her şey yükseliyor ve Bitcoin yarıştaki en hızlı at. Aşağı inerken de en hızlısıydı, yukarı çıkarken de en hızlısı oldu. Bitcoin yılın başından beri değerini neredeyse yüzde 80 artırdı ve bu artış devam edebilir. 7/24 işlem görüyor ve açık bir şekilde öncü bir gösterge. Bitcoin'in ve diğer varlıkların düşmesini bekliyorum. Örneğin S&P 500'ün normal bir resesyonda yaklaşık yüzde 25 daha düşebilir. Bitcoin muhtemelen bu düşüşe öncülük eden ilk varlık olacak çünkü hala riskli varlık. Kripto veri platformu CoinMarketCap'in sağladığı verilere göre BTC, bu yazının hazırlandığı sırada gün içinde kaydettiği yüzde 2,36 düşüşle 27 bin 354 dolardan işlem görüyor. Yıla yaklaşık 16 bin 500 dolardan başlangıç yapan en büyük kripto para değerini yaklaşık olarak yüzde 90 artırdı ve ayın başında 31 bin dolara kadar çıkarak 2023'deki son zirvesini kaydetmiş oldu. Uzun Vadede Bitcoin'in Güvenli Liman Varlığı Gibi İşlem Görmesini Bekliyor Öte yandan McGlone, uzun vadede Bitcoin'in bir güvenli liman varlığı gibi işlem görmesini beklediğini ifade ederek şunları ekledi: Uzun vadede Bitcoin'in öne çıkacağını ve riskten uzak bir varlık olarak daha çok altın ve uzun vadeli tahviller gibi işlem göreceğini düşünüyorum. Ancak yine de çok riskli bir varlık.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.