Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2023-04-22 10:35:29

Binance CEO’su Changpeng Zhao Bu Altcoin’lerin Tamamı İçin Uyardı! Uzak Durun!

Hacim bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance'in CEO'su Changpeng Zhao (CZ), bazı Twitter hesaplarının kendi köpek temalı altcoin'lerini piyasaya sürmek için onun tarafından takip ediliyor anlatısını kullanarak pazarlama yaptığına dikkat çekerek yatırımcılara seslendi. CZ, yatırımcıları bu altcoin'lerden uzak durmaları konusunda uyardı. "Takip Ettiğim Hesapları Satın Almaya Çalışıyorlar" CZ, bazı insanların Twitter'daki popülaritesinden faydalanmaya çalışarak pazarlama yaptığını söyledi. Binance CEO'sunun iddiasına göre bu insanlar son dönemde "rastgele takip ettiği" hesapları satın alarak kendi coin veya token'larını pazarlamanın peşinde. CZ, bu Twitter hesaplarının satışa sürüldüğünü ve bu hesapları satın alanların kripto para dünyasına seslenerek CZ tarafından desteklendiğini belirttikleri kendi köpek temalı altcoin'lerini piyasaya sürüyor. Binance CEO'su, bu Twitter hesaplarının takip edilmemesi ve kripto para dünyasının üyelerinin bu şekilde pazarlama yaparak öne çıkmaya çalışan köpek temalı altcoin'lere yatırım yapmamaları konusunda uyardı. Ünlü ismin bu ciddi uyarısına rağmen belirli bir altcoin ismi vermekten kaçındığı görüldü. Trend Olan Köpek Temalı Altcoin'ler Twitter, Tesla ve Space X'in CEO'su ünlü milyarder Elon Musk'ın 2013 yılında piyasaya sürülen ilk ve en büyük köpek temalı altcoin olan Dogecoin'e (DOGE) açıktan destek vermeye başlamasıyla patlayan köpek temalı altcoin modası sonrası piyasaya birçok köpek temalı altcoin'in piyasaya sürüldüğü görüldü. İlk olarak 2020'de Shiba Inu'nun (SHIB), 2021'de ise Baby Doge Coin'in (BabyDoge) piyasaya sürüldüğü görüldü. Kripto veri platformu CoinMarketCap'in verilerine göre en büyük 197'nci kripto para olan ve şu anda 0,0000002833 dolardan işlem gören Dogelon Mars (ELON) adlı köpek temalı altcoin de dahil olmak üzere şu anda dolaşımdaki irili ufaklı onlarca köpek temalı altcoin var ve sayıları her geçen gün artıyor.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.