Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2023-04-20 20:48:26

Birkaç Bin Dolarla 2 Milyon Dolardan Fazla Kazandı! Yatırımcı Bu 16 Altcoin İle Dolar Milyoneri Oldu!

Kripto para piyasasındaki volatilitenin tarihi seviyelerde olduğu dönemden geçilirken, ilginç bir şekilde bazı yatırımcılarının bu dönemde de milyonlarca dolar kazanç sağlamayı başardığına dair veri akışı söz konusu. Son olarak anonim bir yatırımcının birkaç bin dolarla yaptığı altcoin ticaretinden milyonlarca dolar kazanç sağladığı ortaya çıktı. İşte o altcoin'ler. Yatırımcı İlk 2 Altcoin Ticaretinden 285 Kat Kazanç Sağladı Daha az bilinen çeşitli altcoin’lerin alış satış fiyatlarının ayrıntılarının incelenmesiyle anonim bir yatırımcının son 2 yılda 2 milyon dolar kar elde ettiği görüldü. 2023'ün başından bu yana devam eden kripto furyası sayesinde, Harcanan Çıktı Kar Oranı (SOPR), 2022'deki oldukça uzun ayı döneminin ardından genel piyasa yatırımcılarını kara geçirecek kadar arttı. Söz konusu anonim yatırımcı tarafından elde edilen kar, yakın geçmişteki yüksek volatiliteli piyasa ortamı göz önüne alındığında oldukça sıra dışı duruyor. SOPR, kripto paralar için gerçekleşen değerin ve oluşumdaki değerin oranını gösteren önemli bir metriktir. Bu metrik, esasen satılan fiyat ile ödenen fiyatı baz alarak yatırımcılarının belirli bir dönemlerde kar elde edip etmediklerinin tespiti için kullanılır. Örneğin Bitcoin’in SOPR’si şu anda 1'in biraz altında ve SOPR’nin 1 seviyesinin üzerinde olması BTC yatırımcılarının etkin bir şekilde kar elde ettikleri anlamına gelir. Söz konusu anonim yatırımcının ilk iki altcoin ticaretinden 285 kat kazanç sağladığı veya 117 kat SOPR kazandığı görülüyor. Özellikle PEPE Coin’de Büyük Vurgun Yaptı On-chain (zincir üstü) verilere göre, anonim bir yatırımcı son 2 yılda 3 binden fazla shitcoin olarak tabir edilen çöp altcoin ticareti yaparak yaklaşık 2 milyon dolar net kazanç sağladı. Yatırımcının sağladığı kazançtaki aslan payı ise köpek temalı altcoin’ler arasında yer alan PEPE coin’den geldi. Şu anda 816 bin dolar değerinde 2.52 trilyon PEPE coin tutan yatırımcının bu yatırım için 25 dolar ya da 0.013 ETH harcadığı görülüyor. Bu, yatırımcının tam 32 bin kat kar elde ettiğini gösteriyor. Çoğu yatırımcı altcoin’lerde 10 kat kazanç sağlamakta zorlanırken, bu yatırımcı 16 altcoin ticaretinden ortalama 10 katın üzerinde kazanç sağladı ve bir altcoin’den ettiği en düşük kazanç oranı 10 katı buldu.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.