Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2023-04-21 08:55:17

Ethereum’da Beklenen Olmadı: İşte Önemli Veriler! 

The Merge, Ethereum'u enerjiyi yoğun olarak kullanan proof-of-work mutabakat mekanizmasından daha çevre dostu bir proof-of-stake yöntemine taşıdığından beri, ETH arzı 100.000'den fazla azaldı.  Ethereum Arzı Düşüyor  Ethereum takip sitesi ultrasound.money'ye göre, son 217 gün içinde toplam ETH  arzı 103.092 coin yani yaklaşık olarak 200 milyon dolardan fazla değerde azaldı. Birleşme hiç gerçekleşmemiş olsaydı ve Ethereum, stakerların aksine madenciler tarafından güvence altına alınmaya devam etseydi, ETH  arzı 2,52 milyon coin veya 4,9 milyar dolardan fazla artacaktı. Ethereum'un yerel coinlerinin arzı da yıllık %3,53 oranında artmış olacaktı.  Bunun yerine, Birleşme sonrası Ethereum'un kripto  para arzı yılda %0,144 oranında azaldı. Ayrıca, ultrasound.money aynı zaman dilimi içinde ETH arzından 1,2 milyar doların çıkarıldığını iddia ediyor.  Ek olarak mevcut ETH arzı yaklaşık olarak 120,418,032 milyon olarak karşımıza çıkıyor.  Ethereum İyileştirme Önerisi 1559   The Merge şüphesiz Ethereum'un yerel coin arzındaki azalmayı katalize etmiş olsa da, ETH’nin yakılmasını kendisi gerçekleştirmedi. Bunun yerine, bu tokenomik yön, Londra yükseltmesi yoluyla ilerletilen Ethereum Improvement Proposal 1559 (EIP-1559) tarafından tetiklendi.  Geçtiğimiz Ağustos ayında Ethereum'un Londra yükseltmesi, işlem ücretlerini etkin bir şekilde bir temel maliyet ve bir öncelik ücreti olarak ikiye ayırdı. Birincisi yakılırken, ikincisi madencilere bir ödeme şekli olarak hizmet etti, ki bu protokol için artık mevcut değil.  EIP-1559 ayrıca, temel ücret yakıldığı ve artık ağda kullanılamadığı için ,ETH arzı üzerinde deflasyonist baskı uygulamak üzere tasarlandı ve Ethereum ağındaki enflasyon miktarını azalttı. Ancak bu, blok zincirinin toplam arzını azaltmadı. London’ın yayına girmesinden bu yana toplam ETH arzı 3,21 milyon coin arttı.  Ethereum yakımı konusunda, Ethereum'un Shapella yükseltmesi bir haftadan biraz daha uzun bir süre önce stake edilmiş ETH çekme işlemlerini açtığından beri bu faaliyet arttı.  Bunlara ek olarak ETH fiyatı son 1 haftada düşüş yaşadı ve yazının kaleme alındığı sırada 1.940 dolar civarında işlem görüyor. 

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.