Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2023-04-21 10:45:22

Ne Bitcoin, Ne Ethereum! Fiyatı En Çok Bu Hacimli Altcoin’i Ekledi! Fiyatı Neden Çakıldı?

Polygon'un (MATIC) değeri son 24 saat içinde %7'nin üzerinde değer kaybetti ve düşüşü yavaşlatabilecek veya durdurabilecek 1,0818 dolarlık kilit desteğe geriledi. Varlık, paralel kanal formasyonunun ve 1,12 $'lık önemli bir destek birleşiminin altına düştü ve satıcılara varlığın değerini düşürmek için daha fazla kaldıraç sağladı. Bununla birlikte, 1,0818 dolarlık destek önceki birkaç düşüşü kontrol etti ve bir kez daha kurtarmaya gelirse boğalara hafif bir umut verebilir. Polygon Fiyatında Son Durum 1,0818 dolar seviyesi Mart ayının sonunda ve Nisan ayının ikinci yarısı boyunca çok önemli bir destek olmuştu. Buna ek olarak, RSI ve stokastik RSI geri çekildi ve aşırı satım bölgesine ulaştı, bu da satış baskısının arttığını, ancak satıcıların bir mola arayabileceğini gösteriyor. Ayrıca, yükselen OBV (On Balance Volume), MATIC'in mevcut iskontolu seviyelerde talepte bir artış gördüğünü ve bir toparlanmayı destekleyebileceğini gösteriyor. Durum buysa, MATIC toparlanabilir ancak 1,12 dolarlık birleşme alanına yakın engelle uğraşmalı. Bu alan yükselen trend çizgisi (sarı çizgi) ve 200-MA (mavi çizgi) ile aynı hizada. Bir sonraki acil direnç seviyesi, kanalın alt seviyesi ile 50-EMA'nın (turuncu çizgi) kesiştiği 1,14 dolardı. MATIC'in önceki fiyat aralığı olan 1,139 - 1,189 dolara dönebilmesi için bu iki engelin aşılması gerekiyor. Ancak, fiyat hareketi 1,0818 dolar desteğinin altında kapanırsa kısa vadeli ayılar daha fazla kaldıraç kazanabilir. Düşüş MATIC'in değerini 1,03 dolara ya da son zamanların en düşük seviyesi olan 1,0261 dolara düşürebilir. Bu seviyeler, böyle uzun bir düşüş senaryosunda açığa satış hedefleri olarak hareket edebilir. Döviz Akışı Dengesi Azaldı Zincir içi ölçümler, bu yazının yazıldığı sırada MATIC için karışık sinyaller gösterdi. Örneğin, borsadaki arz arttı, bu da CEX'lerde boşaltma için daha fazla MATIC'in mevcut olduğunu gösteriyor. Bu yüksek bir kısa vadeli satış baskısını işaret ediyor. Öte yandan, borsa akış dengesi negatifti, bu da daha fazla MATIC'in borsa dışına taşındığını gösteriyor ve bu da kısa vadeli bir birikim eğilimini işaret ediyor. Ancak, MATIC'in fiyat yönünü etkileyebilecek 1 milyon doların üzerinde işlem yapan balina aktivitesi de arttı. Bu nedenle, yatırımcılar optimize edilmiş ticaret kurulumları için BTC'nin fiyat hareketinin yanı sıra bu cepheyi de takip etmeli.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.