Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2023-04-17 07:30:04

Bitcoin’deki Düşüş, Derinleşecek mi? Analist, Kritik Fiyat Seviyelerine İşaret Etti!

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), güne düşük oranlı değer kayıpları ile başladı ve 30.000 doların altına geriledi. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, son 24 saatte çeşitli oranlarda değer kaybetti. Kripto para ekosisteminin toplam piyasa değeri de CMC verilerine göre 1,26 trilyon dolar seviyesine geriledi. Kripto para analisti Michaël van de Poppe, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile BTC adına güncel teknik görünümleri değerlendirdi ve kritik fiyat seviyelerine işaret etti. Kripto Para Piyasası, Güne Düşüş ile Başladı Kripto para piyasası, lider kripto para birimi Bitcoin'in düşük oranlı değer kayıpları kaydetmesi ve günün erken saatlerinde 30.000 doların altına gerilemesi ile birlikte güne düşüş ile başladı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde çeşitli oranlarda değer kayıpları kaydetti. Kripto para piyasasının toplam değeri, 1,26 trilyon dolar seviyesine gerilerken Ethereum (ETH) ise kaydettiği son değer kayıplarının ardından 2098 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Ayrıca piyasadaki volatilitenin de artması ile birlikte Coinglass verilerine göre son 24 saat içerisinde ortalama 100 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu. Öte yandan piyasa değeri yüksek kripto para birimleri arasında Solana (SOL) ve Avalanche (AVAX) ise yükselişlere devam ederek gün içinde piyasada pozitif ayrıştı. Analist, Kritik Fiyat Seviyelerine İşaret Etti Kripto para analisti Michaël van de Poppe, piyasadaki bu yüksek volatilite devam ederken Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile Bitcoin adına güncel teknik görünümleri değerlendirdi ve yakın vadede kritik bir rol oynayabilecek olası fiyat seviyelerine işaret etti. Analist, BTC'deki düşüşün ve piyasadaki geri çekilmenin bir süre daha devam edebileceğini öne sürerek kritik destek seviyelerine vurgu yaptı. Düşüşlerin devam etmesi olasılığına değinen analist, BTC'nin 28.600 dolar seviyesine gerilemesi ile birlikte yükseliş yönlü tepkilerin gelebileceğini ve yeniden 32.000 dolar seviyelerine varan bir yükselişin başlayabileceğini ifade etse de yakın vadede düşüşlerin devam edebileceğini öne sürdü. Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.