Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2023-04-13 10:30:13

Ethereum’da (ETH) Shanghai Sonrası! İşte Uzman Yorumları!

Ethereum (ETH) geliştiricileri, Shapella yükseltmesinin kararlı olduğunu onayladı. Yükseltmenin ardından ETH fiyatı sekiz ayın en yüksek seviyesini yeniden ziyaret etmeye hazırlanıyor olabilir. ETH Yükseltmesi! Uzun zamandır beklenen Ethereum Shapella yükseltmesi sorunsuz bir şekilde konuşlandırıldı. 13 Nisan'da baş geliştirici Tim Beiko, ağın kararlı olduğunu doğruladı. Uzman isim açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: Muhtemelen çok sayıda BLS değişikliği nedeniyle birkaç bloğu erken kaçırdı, ancak genel olarak şu anda istikrarlı görünüyor. Kitlesel bir ETH çıkışı ve piyasalarda bir satış baskınına ilişkin korkular hafifletildi. Glassnode, Şanghay yükseltmesinden önceki hafta satış kuyruğuna 2.381 doğrulayıcının daha katıldığını bildirdi. Bu durum birkaç saat önce toplamı 3.579'a getirdi. Bu durumun çekilen 114.528 ETH'ye veya toplam hissenin %0.6'sına eşdeğer olduğunu ekledi. Bununla birlikte yaşananların hepsinin aynı anda yayınlanmayacağını doğrulayarak şunları vurguladı: Sıra çıkış miktarlarını düzenlediği için günde sadece 57.600 ETH serbest bırakılacak. ETH Yeni Yükseltme Yolda! Öte yandan 12 Nisan tarihinde stake edilen ETH'nin %1'inden daha azının satılacağı tartışmaları devam ediyordu. Ayrıca veri analitik şirketi olan Coin Metrics, önümüzdeki beş gün içinde yaklaşık 1,2 milyon ETH'nin çekilebileceğini tahmin ediyor. Ancak bu durum satışa planlanmış olmayabilir. Ayrıca bir diğer veri analitik platformu olan Nansen, çekilen ETH miktarını gösteren bir pano başlattı. Yazı kaleme alındığında net mevduat sayısı 65.974 ETH az yer alıyor. Hala stake edilen ve ağı güvence altına alan 18 milyon ETH'de henüz bir kısım açılmadı. Lider akıllı sözleşme platformu olan Ethereum’un savunucusu Anthony Sassano, ağ üzerinde başka bir büyük yükseltme olduğuna dikkat çekti. Anthony Sassano açıklamalarında şunları söyledi: Bir sonraki önemli özellik eklentisi, 'Dencun' ağ yükseltmesinin bir parçası olarak (umarız bu yılın sonlarında) EIP-4844'tür ve bu yükseltme Ethereum'daki toplamaların ölçeklenebilirliğini büyük ölçüde artıracaktır. Ethereum kazanmaya devam ediyor.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.