Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2023-04-08 06:31:11

Bitcoin Tehlikeli Sularda! Fiyat Grafiğine Göre Bu Seviye Kaçınılmaz!

Bitcoin (BTC), Mart ayının ilk yarısındaki agresif rallisinin ardından artan belirsizlik ışığında yatay bir seyir izlemeye başladı. BTC fiyatı böylece son üç haftadır 28 bin 800 ve 26 bin 500 dolar seviyeleri arasında hareket ederek dar bir aralık oluşturdu. Piyasadaki durgun havanın ortasında neler olabileceğine gelin daha yakından bakalım. Bitcoin Fiyat Analizi Bir varlığın fiyatı önemli bir fiyat artışının ardından genellikle yükseliş momentumunu yenilemek ve geri kazanılan fiyatların üzerindeki fiyat sürdürülebilirliğini kontrol etmek için kısa süreli bir mola verir. Bitcoin de şu anda devam eden akümülasyon ile satın alım baskısını geri kazanmayı ve fiyattaki toparlanmasını devam ettirmeye dönük bir seyir izliyor. BTC fiyatı, geçtiğimiz üç hafta boyunca 28 bin 800 dolar ila 26 bin 500 dolar seviyelerinden birkaç kez toparlanarak yatırımcıların bu aralık seviyelerine aktif olarak yanıt verdiğini gösterdi. Piyasadaki FUD akümülasyon aşamasını uzatmış olsa da en büyük kripto paranın fiyatı alıcıların yeni geri kazanılan seviyeleri savunduğunu gösteren 26 bin 500 dolar desteğinin üzerinde kalmayı başardı. Bitcoin, şu anda 28 bin 130 dolar seviyesinde işlem görüyor ve yakın zaman önce 28 bin 800 dolar aralığındaki dirence takılarak düştü. Bu düşüş, aralık yapısı ile yeni bir ayı döngüsü yaratıyor ve 26 bin 500 doların tekrar ziyaret edilebilecek yüzde 5'lik düşüş ihtimalini artırıyor. Böyle bir düşüş ihtimalinin rafa kalkabilmesi için Bitcoin'in 28 bin 800 dolar direncini kırıp geçmesi gerekiyor. BTC için Teknik Göstergeler Günlük zaman dilimindeki Göreceli Güç Endeksi (RSI), yükseliş momentumunun tükendiğini ve mevcut akümülasyonun alım baskısını artırmak için fayda sağlayabileceğini gösteren yatay bir seyre rağmen daha düşük hareket ediyor. Buna ek olarak yükselen 20 günlük EMA eğimi, fiyattaki toparlanma öncesi yatırımcılara ekstra bir avantaj sağlamaya dönük bir şekilde hareket ediyor.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.