Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2023-04-08 10:08:07

Efsane Yatırımcının Hayretler İçinde Bırakan Bitcoin Öngörüsü İçin “Hız” Vurgusu!

Coinbase'in eski baş teknoloji sorumlusu ve dünyaca ünlü yatırımcı Balaji Srinivasan, Bitcoin'in (BTC) 90 günden kısa bir süre içinde mevcut seviyelerden yüzde 3 bin 300'ün üzerinde yükseleceği öngörüsü için yeni bir açıklama yaptı. Dijital Banka İşlemlerinin Hızı Cathie Wood'un yönetimi altındaki ARK Invest'e röportaj veren Balaji Srinivasan, ABD'deki bankacılık sistemindeki sıkıntıların insanları Bitcoin'e yönlendireceğini düşündüğünü söyledi. Ünlü yatırımcı, BTC'nin üç aydan kısa bir süre içinde 1 milyon dolara ulaşacağı yönündeki ciddi ve cesur öngörüsünün dijital banka işlemlerinin hızından kaynaklandığını ifade ederek şunları söyledi: Bence önümüzdeki haftalar, aylar ve belki de yıllar boyunca ABD'deki bankacılık sisteminden Bitcoin'e doğru bir çıkış göreceğiz.Bu tTam olarak 90 gün içinde mi olacak? Dijital banka işlemlerinin ne kadar hızlı gerçekleştiği göz önüne alındığında bunun imkansız olduğunu düşünmüyorum, ancak yönsel olarak çok daha kolay. Zamanlama zordur ancak hazırlanmak kolaydır. 1 Milyon Dolarlık Fiyat Öngörüsü İçin Fed Faktörü Srinivasan, ABD merkez bankası Federal Reserve'nin (Fed) ekonomik istikrarsızlığa neden olduğunu ve bunun pek çok insanın Bitcoin'e sığınmasını tetikleyebileceği öngörüsüyle şu değerlendirmede bulundu: Bitcoin aslında serbest piyasadır ve artık ABD doları ile BTC arasında, insanların yine çok farklı bir tür merkezi planlamaya karşı oy kullandığı gerçek bir seçim yaşıyoruz. Aslında bu konuda sahip olduğum makro görüş, Fed'in neden olduğu istikrarsızlık seviyesi, şimdi türbülansın yaşandığı uçakta gibiyiz. Yapacakları her bir çılgın dönüşü tahmin edebilir miyim? Tahmin edemem. Ve nihayetinde makroekonominin büyük bir kısmını tahmin etmek de buna bağlı. Pilot ne yaptığını bilmezken fırlatma düğmesine basan yolcular olacak ve paraşütle atlıyor olacaklar. Burada paraşüt Bitcoin. Uçaktan çıkış yolu sunacak gibi şeyler olacağını bilebilir miyim? Evet, bence daha fazlası olacak.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.