Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2023-04-07 10:29:11

Devam Mı? Solar (SXP), Injective (INJ), Dogecoin (DOGE), Frax (FXS) ve Casper (CSPR) Fiyat Yorum!

Bu hafta 5 popüler altcoinin tatmin edici kazançlar elde etti. Bitcoin’in yatay seyri bunlara yaramış görünüyor. BTC fiyatı yükselirken genelde altcoinler düşer veya yerinde sayar ancak fiyat dar bir aralıkta konsolide olmaya başlayınca sermaye altcoinlere doğru akmaya başlar. Peki son rallilerin sebebi nedir? Devamı gelecek mi? Altcoin Fiyat Analizi Bu hafta Solar (SXP), Injective (INJ), Dogecoin (DOGE), Frax (FXS) ve Casper (CSPR) fiyatlarındaki artışla yatırımcılarının yüzünü güldürdü. En düşük %14 ile yaklaşık %50’ye kadar kazanç elde ettiler. Peki kripto para yatırımcıları yükselişlerin devam etmesini beklemeli mi? İşte güncel veriler. Solar (SXP) Piyasa değerine göre en büyük altcoinler arasında elde ettiği kazançla dikkat çeken ilk altcoin SXP oldu. Fiyatı bu hafta %46,4 oranında arttı. SXP fiyatı, 29 Mart'ta azalan direnç çizgisinden çıktığından beri hızla arttı. Kırılma, 3 Nisan'da 0,94 dolarlık zirveyi beraberinde getirdi. Ancak, fiyat 0,93 dolar bölgesinde bir ret ile karşılaştı. Düşüş devam ederse, SXP bir sonraki destek bölgesi olan 0,66 dolara kadar geri çekilebilir. Öte yandan 0,93 seviyesi geri kazanılırsa 1,4 hedeflenecektir. Injective (INJ) Bu hafta %22’ye yakın artış yaşayan INJ yıllık zirvesine koşuyor. 10 Mart'taki 2,45 dolar dibinden bu yana hızlı bir artış yaşadı. 2 Nisan'da fiyat yükselen bir direnç çizgisinden çıktı. Daha sonra, 6 Nisan'da destek olarak doğruladı. Ralli devam ederse yatırımcılar 6,5 dolar direnç alanında kar satışları yapabilir. Fakat ivme kaybedilirse 4,4 desteği ilk hedef gibi görünüyor. Dogecoin (DOGE) Elon Musk yine yaptı yapacağını. 2021 yılını hatırlayanlar Musk’ın neden güvenilmez olduğunu biliyor. Bu tarz ters köşelere bayılan Elon, Twitter logosunu yeniden kuşa çevirdi. DOGE fiyatı da adeta kuşa döndü. Ancak dün bu olmadan önce DOGE 3 Nisan'da azalan bir direnç çizgisinden çıktı. Fiyat 0,1 dolardan ret yedi ve fiyat azalan direnç çizgisinin altına düşerse, muhtemelen 0,07 doları görecek. Frax Share (FXS) FXS fiyatı, 10 Mart'ta 7,50 dolar yatay destek alanından sıçradı. Daha yüksek bir dip oluşturduktan sonra fiyat şimdi 10 doları hedefliyor. Eğer kırılırsa, FXS 12,80 dolara kadar yükselebilir. Ret gelirse 7,5 dolar desteğine düşüş görebiliriz. Casper (CSPR) CSPR fiyatı Ekim 2022'den bu yana azalan bir direnç çizgisi izledi. Bu hat, en son 4 Nisan'da olmak üzere çok kez reddedildi. Dirençler her dokunulduğunda zayıfladığından, nihai bir kırılma bekleniyor. Eğer beklenen kırılma gelirse fiyat 0,5 dolara zıplayabilir. Başarısız olursa 0,34 dolar desteğine düşüş görebiliriz. Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.