Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2023-03-29 09:02:31

Dünyaca Ünlü İsim Uyardı! Bitcoin ve Altcoin’lerde 1 Doları Olan Bile Fırtınaya Hazır Olsun!

Real Vision CEO'su ve Goldman Sachs'ın eski yöneticisi Raoul Pal, gelecekte kripto para endüstrisini üç büyük gücün yöneteceği iddiasında bulunarak yatırımcıları fırtınaya hazır olmaları konusunda uyardı. ABD, Çin ve Seküler Küresel Finans Sistemi Makro gurusu Raoul Pal, kişisel Twitter hesabından ABD, Çin ve bir seküler küresel finans sisteminin, geleneksel finansın halihazırda nasıl işlediğine benzer şekilde kripto para endüstrisi üzerinde bir kontrol yapısı oluşturmak için harekete geçeceklerini iddia etti. Pal, Çin Komünist Partisi'nin (ÇKP) Asya'da kripto para sektöründe kimin faaliyet gösterebileceğini belirleyeceğini, ABD'nin sektörde faaliyet gösterebilecek çok az kişi bırakarak bir oligopol yaratacak kapsamlı düzenlemeleri benimsemesinin muhtemel olduğunu söyledi. Küresel bir düzenleyici arbitrajın her iki gücü birbirine bağlayacağını ve her ikisinden de daha büyük bir ortam oluşturacağını belirten makro gurusu "Kripto para endüstrisinin küresel geleceğine ilişkin şu anki en iyi tahminim yüksek düzeyde düzenlenmiş ve TradFi ile bütünleşmiş büyük oyunculardan oluşan, sayıca az ve zaman içinde oligopolistik bir ABD rejimi kurulması. Bir veya iki kilit oyuncudan oluşan, ÇKP onaylı ve doğası gereği küresel Güney Asya rejimi. Bu iki dünyayı birbirine bağlayan ancak her ikisinden de daha büyük olan küresel bir düzenleyici arbitraj rejimi olabilir. Temelde, mevcut finansal sistem jeopolitik, teknolojik ve diğer kilit ekonomik sistemler nedeniyle bu şekilde işliyor. Sermaye bir yolunu bulur. Her zaman böyle olmuştur." dedi. "Her Şey Daha ÇILGIN Bir Hal Alacak" Pal ayrıca çok da uzak olmayan bir gelecekte kripto para ve Yapay Zeka (AI) gibi diğer teknolojik gelişmelerin benimsenmesinde büyük bir büyüme beklediğini ifade ederek şunları söyledi: Bankacılık krizinin bir sonraki ayağını beklerken, hepimiz yapay zekanın ve uygulamalarının yüksek hızıyla başa çıkmak için büyük bir mücadele veriyoruz. Hepimiz asla onun hızına yetişemeyecekmişiz gibi hissediyoruz. Bunun sebebi sanırım bu Reed Yasası'nın şimdiye kadarki ilk gerçek örneği olması. Reed's Law kanunu, Metcalfe kanunun ikiye katlanmasıdır, yani çift üsteldir. Buna Nesnelerin İnterneti, robotlar, genom düzenleme, Blockchain, uzay, 5G ve 6G'yi de eklediğinizde her şey daha da ÇILGIN bir hal alıyor. Hepsi aynı Reed's Law kanunun bir parçası." dedi. Öte yandan Pal, bundan kısa bir süre önce Bitcoin'in (BTC) kısmen ABD'de parlak veren bankacılık krizinin de etkisiyle bir yıl içinde 50 bin dolara yükselmesi öngörüsünde bulunmuştu.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.