Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2023-03-29 09:48:28

Bitcoin, Yeniden 28.500 Doları Aştı: İşte Günün Öne Çıkan Kripto Para Birimleri!

Sabah saatlerinden bu yana değer artışlarına hız kazandıran lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), gün içinde yükseliş yönlü bir ivme yakaladı ve son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde ortalama %5,5'lik bir değer artışı kaydederek 28.500 dolar fiyat seviyelerini aştı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi yeniden yükselişe geçti ve kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri CoinMarketCap verilerine göre 1,19 trilyon dolar seviyelerini geride bıraktı. Bitcoin (BTC), 28.500 Doları Aştı Bitcoin, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde ortalama %5,5'lik bir değer artışı kaydetti ve yeniden 28.500 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para piyasasındaki çoğu altcoin, sabah saatlerinden bu yana değer artışlarına hız kazandırdı ve gün içerisinde yükseliş yönlü bir ivme yakaladı. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer artışlarının ardından 1800 dolar direncini aşmayı başardı. Kripto para ekosisteminin toplam piyasa değeri, CoinMarketCap verilerine göre 1,19 trilyon dolar seviyelerini geride bıraktı. Piyasadaki bu yükseliş ivmesinin de etkisiyle gün içerisinde %10'un üzerinde yükselişler kaydeden kripto para birimleri de oldu. Öte yandan kripto para piyasasındaki volatilite de önemli ölçüde artış gösterdi. Coinglass verilerine göre son 24 saatlik zaman dilimi içinde ortalama 150 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu. Günün Öne Çıkan Kripto Para Birimleri Lider kripto para birimi Bitcoin'in 28.500 dolar fiyat seviyelerini aşması ile birlikte kripto para piyasasındaki çoğu altcoin, sabah saatlerinden bu yana değer artışlarına hız kazandırdı ve gün içerisinde yükseliş yönlü bir ivme yakaladı. CoinMarketCap verilerine göre piyasa değeri en yüksek kripto para birimleri arasında da XRP ve Cardano (ADA) kaydettikleri yükselişler ile birlikte günün öne çıkan kripto para birimleri arasında yer aldı. Son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde XRP ortalama %20'lik  bir değer artışı kaydederken Cardano blokzincirinin yerel kripto para birimi ADA %10'un üzerinde bir yükseliş gerçekleştirdi.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.