Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2023-03-22 09:35:34

Gözlerinize İnanamayacaksınız! Shiba Inu’da (SHIB) Rekor Gibi Yakım! İşte Son Durum!

Shibburn web sitesine göre, Shib yakma oranı son 24 saat içinde %4636,07 gibi şaşırtıcı bir oranda arttı. Son 24 saat içinde toplam 754.187.142 adet SHIB token'ı yakıldı. Shib yakma oranı, yok edilen veya dolaşımdan kaldırılan Shib token miktarını ifade eder. Bu işlem yakma olarak bilinir ve token arzını azaltmak için yapılır, bu da zaman içinde değerini artırabilir. En büyük işlem 733.024.321 milyon Shib token'ın yakımı oldu. Shiba Inu Değeri Yükseliyor Kripto para incelendiğinde ise, Shiba Inu fiyatı son birkaç saat içinde %4,81 oranında yükseldi. Her bir SHIB token'ı şu anda 0,00001092 dolardan işlem görüyor. Kripto para son 7 günde %9,54'ün üzerinde değer kazandı. Bununla birlikte, piyasa değeri 6,43 milyar dolara düştü ve işlem hacmi %30,22 arttı. Shiba Inu projesi, kullanıcılara SHIB token'ını kullanarak işlem yapabilecekleri, hisse alabilecekleri ve yönetişime katılabilecekleri bir platform sunmayı amaçlayan merkezi olmayan bir ekosistem olarak yatırımcıların karşısına çıktı. Bu arada, Shiabrium Beta 11 Mart 2023 tarihinde yayına girmişti. Çok beklenen lansman, Shiba Inu'nun fiyatındaki son artışın da destekçisi olmuş olabilir. FUD Shibarium'u Çevreliyor Shibarium, Shiba Inu kripto para birimi için merkezi olmayan bir borsa (DEX) ve likidite havuzu oluşturmayı amaçlayan bir proje olarak dikkat çekti. Proje, Shiba Inu topluluğu tarafından onaylanmış ve son aylarda önemli bir ilgi ve destek kazanmıştı. Bununla birlikte, bazı kişiler projenin ve proje geliştiricilerinin meşruiyetine ilişkin endişelerini dile getirmiş ve projenin tanıtım belgesinin teknik hususlar ve uygulama planları konusunda ayrıntıdan yoksun olduğunu belirtmişti. Diğerleri ise platform için bir yardımcı token olarak oluşturulan SHIBArium (SHIBA) adlı proje tokenı hakkında endişelerini dile getirdi. Bazı eleştirmenler, token'ın gerçek bir faydası olmadığını ve yalnızca proje için fon toplama aracı olarak kullanıldığını savundu. Bu endişelere rağmen Shib Army, projenin güçlü bir topluluk desteğine sahip olduğunu ve şeffaf ve açık bir şekilde geliştirildiğini savundu. Projenin ilerlemesinin kanıtı olarak projenin yol haritasına ve geliştirme güncellemelerine işaret ettiler.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.