Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2021-08-29 10:37:42

Son Dakika: Popüler Kripto Para Borsası Hacklendi! Kullanıcılar Nasıl Etkilenecek?

Seyşeller merkezli bir Bitcoin ve kripto para borsası olan Bilaxy, bugün yaptığı açıklama ile kullanıcılarına borsanın bir süre önce hacklendiğini bildirdi. Borsa tarafından yapılan açıklamada bir süre önce bazı cüzdanlarının hacker’lar tarafından ele geçirildiği bildirildi. Bilaxy Hacklendi: Kayıp 450 Milyon Dolar Bilaxy’nin resmi twitter hesabından yapılan paylaşımla borsanın bir hack saldırısına uğradığı ve bir miktar kripto para biriminin hacker’lar tarafından çalındığı belirtildi. Borsa, çalınan miktarı henüz doğrulamamış olsa da, çeşitli kripto para birimlerinde 450 milyon dolar civarında kayıp olabileceğini iddia ediliyor. Ayrıca yetkililer, kullanıcıları borsaya  geçici bir süre para yatırmamaları konusunda uyarıyor. Borsa Bakıma Alındı!Tüm İşlemler Durduruldu Saldırının ardından Bilaxy’nin resmi Telegram kanalında yayınlanan duyuruya göre, borsanın bakım nedeniyle hizmetlerini geçici olarak durdurduğu belirtildi. Buna ek olarak Bilaxy, saldırı ile birlikte şirketin sıcak cüzdanının güvenliğinin ihlal edildiğini belirtirken, müşterilere hesaplarına para göndermekten kaçınmaları konusunda uyarıda bulundu. Kripto para borsası Bilaxy, saldırı ile ilgili henüz net bir açıklama yapmadı. Saldırının ardından Bilaxy’nin Telegram kanalında, yetkili ekibin sorunu çözmek için çalıştığı ve kullanıcıların endişelenmemesi gerektiğine dair kısa güncellemeler paylaşıldı. İçeriğin hazırlandığı sırada Bilaxy’nin web sitesine hala erişim sağlanamıyor. Öte yandan saldırganlar henüz tespit edilemese de saldırıyla bağlantılı birkaç adres tespit edildi. HogeFinance, Bilaxy’de depolanan tüm HOGE tokenlerinin zaten boşaltıldığını ve başka bir cüzdana gönderildiğini bildirdi. Bu token’ların toplam değeri ise 22 milyon dolar. Ortaya atılan bazı iddialara göre, saldırıda çalınan kripto para birimlerinin büyük bir çoğunluğunu Ethereum oluşturuyor. Popüler kripto para borsası Bilaxy’den bu (0xA14d5DA3C6BF2D9304FE6D4BC6942395b4dE048b) cüzdan adresine gerçekleştirilen Ethereum (ETH) transferi gerçekleşen saldırıyla bağlantılı olabilir.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.