Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2023-03-07 09:35:58

Kripto Paranın Gümüş Kurşununda Fiyat Düşüşü! Beklenilmeyen Seviyeye Gitti!

Litecoin Şubat başından bu yana işlem gördüğü aralığın altına düştü. Bunu yaparken de eğilimi güçlü bir şekilde ayılar lehine değiştirdi. Güçlü düşüş, birkaç gün önce muazzam bir satış baskısının altını çizdi ve bu durum gerçekleşirken hacim de muazzamdı. Bu, Bitcoin'in 3 Mart Cuma günü 23.500 dolardan 22.000 dolara düşmesiyle aynı zamanda gerçekleşti. BTC bir miktar yükseliş umudu taşırken, Litecoin daha fazla kayıp beklenebileceğini gösterdi. Short İçin Fırsat Mı Doğuyor? Litecoin, 4 saatlik tek bir mum aralığında 95,4 dolardan 88,8 dolara dramatik bir düşüş yaşadı. Seans 90,5 dolar ile düşük aralıkların altında kapandı ancak hala o bölgede camgöbeği ile vurgulanan yükseliş emir bloğunun içindeydi. Bu düşüş iki şeyin altını çizdi. Birincisi, eğilimin güçlü bir şekilde ayılar lehine olmasıydı ve bu, yükseliş emir bloğunun altındaki bir dört saatlik kapanışıyla pekiştirildi. Diğeri ise grafiklerde büyük bir dengesizlik kalmasıydı. Tüm dengesizlikler tam olarak karşılanmayabilir, ancak %50'lik bir toparlanma bir olasılıktı. Bu senaryo LTC için gerçekleşirse, kripto paranın reddedilmeden önce 92,8 dolar direnç seviyesine yükseldiği görülebilir. RSI, düşüş eğiliminin devam ettiğini gösterircesine 2 Mart'tan bu yana nötr 50'nin altında seyrediyor. Bu arada, OBV Şubat ayından itibaren bir destek seviyesindeydi ve Mart ayında satış baskısının baskın olduğunu gösterdi. İşler biraz zorlaşmış görünüyordu çünkü FVG'nin kısmen karşılanması bile yapıyı bozabilir ve durumu yükselişe çevirebilir. Bu nedenle, alıcılar 95 doların üzerine çıkana kadar dikkatli davranmalı. Açığa satış yapanlar, 89-90 dolar bölgesinin yeniden test edilmesinin ardından, 91,9 dolar ile son zamanların en düşük seviyesinin üzerinde sıkı bir stop-loss ve 85 dolardesteğinde kar elde ederek piyasaya girmeyi deneyebilir. Düşen Fiyatlar Piyasayı Etkiledi 15 dakikalık grafikte, son 24 saat içinde düşen fiyatları görebiliyoruz. Bir süredir yatay seyreden OI, son saatlerde canlandı ve güçlü bir yükseliş trendine girdi. Bu durum açığa satış yapanların muhtemelen piyasaya girdiğini gösterdi ve Litecoin'in arkasındaki güçlü düşüş hissini özetledi. Bununla birlikte, öngörülen fonlama oranı pozitif kaldı. Vadeli işlemler piyasasından elde edilen bulgular, önümüzdeki saatlerde aşağı yönlü keskin bir hareketin gerçekleşebileceğini gösterdi. Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.