Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2022-12-02 08:25:32

Son Dakika! Binance’tan Büyük Müjde Geldi: 4.5 Milyon Dolar!

Kripto kışı hız kesmeden devam ederken, işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük borsası olan Binance yatırımlarına devam ediyor. Binance-Ambit Ortaklığı! Binance Labs, BNB Chain'de DeFi ekosistemini ve işlevselliğini hızlandırmak için Ambit Finance'e stratejik bir yatırım yaptı. Yeni bir DeFi uygulamaları türünü temsil eden Ambit, BUSD ve BNB Chain ekosistemindeki diğer varlıkların kullanım alanını artıracak. Proje, eski Anchor Protocol liderliğini de içeren, farklı geçmişlere sahip deneyimli bir ekip tarafından desteklenmektedir. Ambit, hem eski hem de yeni protokol topluluklarının desteğine güvenerek,  topluluk üyelerini teşvik etmenin yanı sıra güvenlik ve sürdürülebilirliğe vurgu yaparak yeni protokolünü oluşturuyor. Binance'in risk sermayesi kolu  Binance Labs, BUSD ve diğer  kripto paraların kullanım alanlarını artırmak için yeni yapılandırılmış finansal ürünler kullanan bir DApp olan Ambit Finance'e 4,5 milyon dolar değerinde stratejik bir yatırım yaptı. Anlaşma ayrıca Binance Labs ve Ambit ortaklığı, güvenlik ve risk kontrolüne odaklanarak geleceğin DeFi uygulamalarını başlatma konusunda iş birliği yapmasını ve BNB Chain ekosistemi ve yeni projeler üretmesini sağlayacak. Ambit, tüm piyasa koşullarında sürdürülebilir getiri sağlamak üzere tasarlanmış, BUSD tabanlı bir stablecoin oluşturarak BNB Chain kullanıcıları için yeni kullanım durumları sağlayacak. Ambit, Web3'te en birleşik kullanıcı deneyimini sağlamaya çalışacak ve bir DeFi etkinliği merkezi haline gelecek. Ambit Finance'in Kurucu Ortağı ve CEO'su Sphere CM şu yorumu yaptı: Ambit ekibi, kitlesel benimseme protokollerini ölçeklendirme konusunda benzeri görülmemiş bir deneyime sahip.  BNB Chain ile yeni projelerde büyük işler başaracağız.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.