Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2022-11-21 09:00:38

Tecrübeli Analistler Bomba Listeyi Paylaştı! 4 Altcoin Bu Haftaya Damgasını Vurabilir!

Bitcoin (BTC) FTX krizi nedeniyle yatay yönde hareket ederken, sürpriz ralliler nedeniyle altcoin'ler yatırımcıların odak noktası olmaya devam ediyor. AAVE ve XRP! Kripto para piyasası FTX  krizi nedeniyle zor günler geçirirken, yüksek volatilite de devam ediyor.  Finbold analistleri, bu hafta izlenilmesi gereken 5 altcoin'i paylaştı. Listenin başında Aave (AAVE) yer alıyor. DeFi tabanlı altcoin, Robinhood'da listelenmesi sonrası büyük oranda değer kazanmıştı. AAVE ayrıca, Yam Finance'ın lansmanı sayesinde de ivme kazandı. Önde gelen analistlerden Michael van de Poppe, AAVE'nin iyi bir yatırım fırsatı sunduğunu vurguluyor. Altcoin, an itibariyle  61 dolardan işlem görüyor ve son haftada yaklaşık %5  oranında artış kaydetti. Analistlerin listesindeki ikinci altcoin Ripple (XRP). Ripple, Menkul Kıymetler Borsası Komisyonu (SEC) ile devam eden davada önemli başarılar elde ederken, balina birikimleri de yoğunlaştı. Davada sona yaklaşırken, hukuk uzmanları, SEC'in davayı kaybedebileceğini tahmin ediyor. Mahkeme Ripple lehine karar verirse, XRP yeni zirvelere çıkabilir. XRP, an itibariyle 0,38 dolardan işlem görüyor ve son haftada yaklaşık %9 oranında değer kaydetti. Trust Wallet Token ve CHZ! Analistlerin listesindeki üçüncü atcoin Trust Wallet Token (TWT). TWT,  FTX krizi sayesinde ivme kazandı. Özellikle, FTX'in çöküşünden sonra çoğu yatırımcı, ihtiyati tedbir olarak kripto varlıklarını kendi cüzdanlarına aktarmayı seçti. Trust Wallet, Binance CEO'su Changpeng Zhao'nun desteğini aldıktan sonra odak noktası haline geldi. Borsalar, rezerv kanıtlarını yayınlamak için harekete geçerken bile, TWT yine yükseldi. Altcoin, %90'ın üzerinde rekor kazanç elde etti. TWT, son yedi günde %18'in üzerinde kazançla an itibariyle 2,06 dolardan işlem görüyor. Analistin listesindeki son altcoin Chiliz (CHZ). Katar’da 20 Kasım -18 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek 2022 FIFA Dünya Kupası, milli takımlar düzeyinde futbol dünyasının en büyük ve önde gelen turnuvası olarak kabul ediliyor. Turnuvanın en önemli özelliklerinden biri de kripto para şirketlerinin sponsorlukları ve reklam anlaşmaları Chiliz, Manchester City (CITY), Paris Saint-Germain (PSG), AC Milan (ACM), FC Barcelona (BAR) ve ulusal futbol takımları gibi popüler futbol kulüpleri için çeşitli taraftar token’ların yaratıcısı olan Socios.com’u destekliyor. Bu nedenle turnuva esnasında artış kaydetmesi bekleniyor.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.