Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2022-10-31 08:30:31

Balinalar Bu Altcoin’i Hızla Topluyor: Son 4 Ayın En Yüksek Seviyesi!

Geçtiğimiz hafta sonu boyunca en büyük oracle protokolü Chainlink'in (LINK) güçlü bir hamle yaparak 8 dolara kadar yükseldiği görüldü. CoinMarketCap'in verilerine göre LINK, yazım sırasında 3.89 milyar dolar piyasa değeri ile hafta sonuna göre bir miktar geri çekilmeyle 7,89 dolardan işlem gördüğü görülüyor. LINK'e Balina Akını LINK'in hafta sonundaki fiyat yükselişi, güçlü balina aktivitesinin desteği ile gerçekleşmiş olabilir. Zincir üstü (on-chain) veri sağlayıcısı Santiment'e göre, LINK'deki balina işlemleri hafta sonu boyunca son 4 ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Santiment, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede şunları belirtti: Chainlink balinaları bu hafta sonu oldukça aktif hale geldi çünkü fiyat birkaç kez 8 dolar seviyesini gördü. Sadece Cumartesi günü her birinin değeri 1 milyon doların üzerinde olan 33'den fazla LINK işlemi görüldü. 27 Haziran'dan bu yana en yüksek balina aktivitesinin görüldüğü bir gün oldu. LINK, geçtiğimiz ay boyunca yatırımcıların ve kripto para trader'larının radarındaydı. Balina aktivitesi bu Ekim ayı boyunca güçlü kaldı. Şu anda LINK için 8 dolar güçlü bir direnç seviyesine karşılık geliyor. Fiyatın bu seviyeyi geçerek üzerine çıkması halinde ileride güçlü bir ralli yaşanabilir çünkü Chainlink uzun bir süredir 6-8 dolar aralığında konsolide oluyor. Öte yandan dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, geçen hafta Chainlink'e rakip olarak kendi Oracle Network'ünü piyasaya sürdüğünü duyurdu. Chainlink ve Diğer Altcoin'lerde Son Durum Geçtiğimiz hafta boyunca altcoin piyasasında güçlü bir yükseliş görüldü. Köpek temalı kripto para rallisinin ortasında, hem Dogecoin (DOGE) hem de Shiba Inu (SHIB) fiyatının önemli ölçüde yükseldiği gördü. DOGE halihazırda haftalık grafikte yüzde 100'ün üzerinde değer artışı ile işlem görüyor. Ancak, şimdi sert bir düzeltmeye girmiş durumda. Yazım sırasında DOGE, son 24 saatte yüzde 10'un üzerinde düşüşle 0,1169 dolardan işlem görüyor. Dogecoin'e ek olarak, Ethereum (ETH) güçlü bir yükselişe tanık oldu ve haftalık grafikte değerini yaklaşık yüzde 20 artırdı. Dünyanın en büyük ikinci kripto parası bu ay boyunca Bitcoin üzerinde net bir fiyat hakimiyeti gösterdi. Zincir üstü veri sağlayıcısı Santiment, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Ethereum'un Bitcoin ve çoğu kripto para üzerindeki fiyat hakimiyeti Ekim ayı sona ererken de devam etti. Bu durum, oluşturulan yeni ETH adreslerindeki artışın ardından geldi. Kendinden emin bir şekilde devam eden bir ralli için adres faaliyetinin muhtemelen toparlanması gerekecek." notunu düştü.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.