Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2022-10-29 08:01:54

Meraklı Bekleyiş! Haftaya Damga Vuran Dogecoin ve Bu 2 Altcoin için Sırada Ne Var?

Bu yazımızda temel destek seviyelerinin üzerinde nasıl kaldıkları ve Ekim ayının başında üzerinde durulan düşüş trendine ve daha düşük diplere hareket etmeleri ihtimaline rağmen güç göstererek ayakta kalan ve 25 Ekim'den bu yana yaptıkları çıkışla haftaya damga vuran Dogecoin'i (DOGE) ve iki altcoin'i analiz edeceğiz. Günlük Grafikte Dogecoin (DOGE) Fiyat Analizi Dogecoin, son günlerde yükseliş ivmesini yeniden kazanma mücadelesi veriyor. En büyük köpek temalı kripto paranın fiyatı çok sessiz günlerden geçti ve haftalıkta 0,055 dolar gibi oldukça dip bir seviyeden toparlandı. Kripto para piyasasındaki belirsizliğe rağmen DOGE fiyatının 0,55 dolardaki kilit desteğin üzerinde kalması yukarı yönde hareketin geleceğinin ilk sinyaliydi. Ancak DOGE'un haftalar boyunca dar bir aralıkta işlem görmesiyle fiyatın yükselmesi için çok az veya hiç hacim olmamasından dolayı zor günler geçirdi. Nitekim altcoin'in imdadına Elon Musk yetişti. Ünlü milyarderin Twitter'ı resmen satın almasıyla DOGE fiyatı dar aralığında hızla çıkarak yukarı yönde harekete geçti. DOGE, yazım sırasında 0,08467 dolardan işlem görüyor ve yükselişini engelleyen önündeki direnci yavaş yavaş aşındırdığı görülüyor. Günlük grafikte bu direncin geçilmesiyle DOGE fiyatının 0,1 dolara yükseldiği görülebilir. DOGE fiyatı için günlükteki direnç: 0,1 dolar DOGE fiyatı için günlükteki destek: 0,068 dolar Günlük Grafikte Polygon (MATIC) Fiyat Analizi Polygon'un (MATIC) fiyatı, düşen üçgen modelinden yüksek hacimle çıktıktan sonra 0,95 dolara kadar hareket ederek yükselişini sürdürmeyi başardı ve yazım sırasında 0,9398 dolardan işlem gördüğü görülüyor. MATIC, şu anda 1 dolar bölgesinde güçlü bir dirençle karşı karşıya. Yüzde 78,6'lık Fibonacci geri çekilme (Fib) değeri, MATIC'in fiyatının bu anahtar değerin üzerine çıkmaya çalışırken red yediğini gösteriyor. 0,96 dolardaki fiyat yüzde 78,6'lık bir Fib değerine karşılık geliyor. Eğer MATIC bu seviyenin üzerinde günlük mum kapanışı yapacak olursa fiyatın 1 dolar ve hatta 1,2 dolara kadar çıktığı görülebilir. MATIC fiyatı için günlükteki direnç: 1 dolar MATIC fiyatı için günlükteki destek: 0,85 dolar Günlük Grafikte Klaytn (KLAY) Fiyat Analizi Düşen üçgen modelinden iyi bir hacimle çıkmasının ardından 0,28 dolara kadar yükselen Klaytn (KLAY) fiyatındaki yükseliş devam ediyor. Ancak, KLAY fiyatı 0,3 dolar ila 0,4 dolar aralığında güçlü bir dirençle karşı karşıya. KLAY'in işlem hacmi, kripto para piyasasının mevcut yapısını koruması halinde altcoin'in fiyatının 0,3-0,4 dolar seviyesini delip geçeceğini gösteriyor. KLAY fiyatı için günlükteki direnç: 0,3-0,4 dolar KLAY fiyatı için günlükteki destek - 0,21 dolar Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolayısıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.