Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2022-10-29 09:04:00

Analist “Aşırı Pahalı Görünüyor” Dediği Bu Altcoin’in Cardano’yu Geçebileceğini İddia Etti

Kripto para odaklı YouTube kanalı Coin Bureau anonim sunucusu Guy, piyasa değerine göre 54'ncü en büyük kripto paranın (ve en büyük 53'ncü altcoin) piyasaya sürülmesiyle yaptığı çıkışın ardından aşırı pahalı göründüğünü ancak Cardano'yu (ADA) geçme yolunda olduğunu iddia etti. "Aşırı Pahalı Görünüyor" Guy, yeni bir videosunda 2.16 milyondan fazla YouTube abonesine Solana katili olarak gösterilen Aptos'un (APT) aşırı pahalı göründüğünü söyledi. Coin Bureau sunucusuna göre, bir haftadan biraz daha uzun bir süre önce piyasaya sürülen altcoin'in temel gelişimi oldukça cazip duruyor. Guy, cüzdan adreslerinin kullanıcı sayısının bir yansıması olmadığını belirtirken, Aptos'un "ciddi bir benimsenme" gördüğünü ekleyerek şunları söyledi: Fiyat hareketi bakımından APT hakkında henüz söyleyebileceğim pek bir şey yok çünkü yepyeni bir kripto para. Buna rağmen, ilk bakışta Aptos aşırı pahalı görünüyor ve piyasa değeri 1 milyar doların üzerinde ve tamamen seyreltilmiş piyasa değeri 9 milyar doların üzerinde. Ancak daha yakından incelendiğinde, bazı temellerin oluşmaya başladığı görülüyor. Aptos'un sunduğu kaşife göre ağda 1.7 milyondan fazla adres var. AdaStat kaşifine ise göre Cardano'nun yaklaşık 2.3 milyon cüzdan adresi bulunuyor. Bu, Aptos'un piyasaya sürüldükten sonraki iki hafta içinde kullanıcı sayısı bakımından Cardano'yu geçme yolunda olduğu anlamına geliyor. Cardano'nun ana ağı beş yıldan uzun bir süre önce hayata geçti. Bu ciddi bir benimseme anlamına geliyor. "Altcoin'in Geleceği Parlak" Aptos, 19 Ekim'de ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) olan 13,73 doların yaklaşık yüzde 40 altında değere karşılık gelen 8,10 dolardan işlem görüyor. Guy, Aptos'un önümüzdeki haftalarda ve aylarda iddialı yol haritasındaki vaadlerini gerçekleştirecek teknik kapasiteye sahip olduğunu belirterek altcoin'in geleceğinin son derece parlak göründüğüne dikkat çekti: Aptos'un önünde birçok kilometre taşı var...'Çok uzun, okumadım' dediğimiz şey, Aptos'un diğer tüm yeni kripto paralar gibi milyarlarca kullanıcıyı ve aklınıza gelebilecek her türlü kullanım durumunu destekleyecek şekilde ölçeklenmek istiyor oluşu. Aradaki fark, Aptos'un bunu yapabilecek teknolojiye sahip olması.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.