Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2022-10-22 05:09:26

Analistten Bitcoin ve Bu 3 Altcoin için Uyarı: Ciddi Riskler Var, Uzak Durun!

Yakından takip edilen anonim kripto para analisti ve stratejisti Altcoin Sherpa, Fantom (FTM) ve diğer iki altcoin'de düşüş beklediğini söylerken potansiyel bir Bitcoin (BTC) çöküşü konusunda uyarıda bulundu. Analistin Çöküş Beklediği 3 Altcoin Anonim kripto para analisti Altcoin Sherpa, 184 binden fazla Twitter takipçisine akıllı sözleşme destekli Blockchain Fantom'un çökmekte olduğunu söyledi. Analist, "Bu korkunç görünüyor... Şu anda herhangi bir dibe vurma işareti göremiyorum." diyerek aşağıdaki FTM grafiğini paylaştı. Altcoin Sherpa, merkeziyetsiz türev borsası Injective Protocol'de (INJ) de düşüş bekliyor. Analist, önemli bir satış eğilimi nedeniyle yatırımını büyük ölçüde geri çektiğini belirterek şunları söyledi: Çoğunlukla 2,02 dolar civarındaki pozisyonumdan çıktım, zirveyi satmadım. Yeşil kutu gelirse şaşırmam, şu anda sürekli satış yiyor gibi görünüyor. Çoğu girişin 1,80 dolar bölgesinde olduğu iyi bir işlemdi. Analistin radarındaki diğer altcoin ise merkeziyetsiz uygulama (dApp) platformu Near Protocol (NEAR). Altcoin Sherpa, NEAR'ın mevcut fiyat direncinin zayıf olduğunu ve daha da düşebileceğini konusunda uyardı: Bunu bir süredir kontrol etmedim, bu mevcut bölge çok şüpheli görünüyor. Fiyat burada tutunmalı ya da bana göre 2 doların ortasına/altına inecek. Bitcoin Uyarısı: Yeni Dip Geliyor Düşüş beklediği 3 altcoin'i sıralayan Altcoin Sherpa, Bitcoin'in Hazirana yından beri 19 bin doların üzerinde işlem gördükten sonra düşeceği tahmininde bulundu. Analist, geçmiş fiyat modellerine dayanarak Bitcoin'in yeniden test edebileceğini düşündüğü üç düşük fiyat seviyesi olduğunu belirterek şunları kaydetti: İşte her iki yönde de bazı yüksek zaman dilimi seviyeleri. Bence 16 bin dolar, 14 bin dolar ve 12 bin dolar bölgelerine odaklanmalısınız. Bu düşük seviyelere ulaşıp ulaşmayacağını bilmiyorum ama ulaşırsa hazırlıklı olmanız gerektiğini düşünüyorum. En büyük kripto para BTC, yazım sırasında son 24 saatte kaydettiği yüzde 0,54 yükselişle 19 bin 157 dolardan işlem görüyor.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.