Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2022-10-17 11:00:56

TRON DAO Reserv’den 100 Milyon Dolarlık Yeni Hamle!

Kripto para piyasası toparlanma mücadelesi verirken, TRON DAO Reserve (TDR) stablecoin'i USDD ekosistemini daha güvenli ve istikrarlı olması için yeni hamleler yapmaya devam ediyor. TDR, son olarak PSM'ye yaklaşık 100 milyon dolar değerinde 100 milyon USDD eklediğini duyurdu. PSM'ye 100 Milyon USDD Eklendi Justin Sun tarafından kurulan TRON'un (TRX) stablecoin'in ihracından ve yönetiminden sorumlu olan TRON DAO Reserve, resmi Twitter hesabından USDD ekosistemini daha güvenli ve istikrarlı olmasını sağlamak için stablecoin takas aracı Peg Stability Module'e (PSM) 100 milyon USDD eklediğini duyurdu. Son eklemeyle birlikte PSM'deki USDD miktarı 158.7 milyon USDD'ye yani yaklaşık 158.7 milyon dolara çıkmış oldu. PSM, TDR tarafından başlatılan bir stablecoin takas aracıdır. Kullanıcılar, USDD ve diğer stablecoin'ler arasında 1:1 oranında takas yapabilir. TRON DAO Reserve, normal takas platformlarının aksine PSM'nin sapma olmadan daha istikrarlı ve rekabetçi fiyatlar sunduğunu iddia ediyor. Ayrıca PSM takaslardan herhangi bir işlem ücreti almıyor. USDD ve Stablecoin Piyasasında Son Durum USDD, bir dönem ABD doları sabiti kaybetme (de-peg) iddialarıyla gündeme gelmesinin ardından TRON DAO Reserve'in yaptığı yerinde girişimlerle son derece istikrarlı stablecoin'lerden biri olma noktasına yaklaşmış oldu. Kripto veri platformu CoinMarketCap'in verilerine göre USDD, yazım sırasında 0,9995 dolardan işlem görüyor. Bu değer ile USDD'nin olması beklenen 1 dolar değerine son derece yakın bir noktada seyrettiği görülüyor. USDD, 766.5 milyon dolar piyasa değeri ile en büyük 57'nci kripto para konumunda. Öte yandan bu piyasa değeri USDD'yi en büyük 7'nci stablecoin yapıyor. En büyük stablecoin'ler listesinde ilk sırada 68.4 milyar dolar ile Tether'in USDT'si, üçüncü sırada 44.9 milyar dolar ile Centre'nin USD Coin'i (USDC) ve üçüncü sırada ise 21.6 milyar dolar ile kripto para borsası Binance'ın Binance USD'si (BUSD) yer alıyor.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.