Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2022-09-28 09:00:29

Bitcoin Tehlikeli Sularda! Analist Ayı Piyasasının Bitişi İçin Tarih Verdi!

Bitcoin (BTC) yeniden ivme kaybederken, önde gelen bir teknik analist kısa ve uzun vadeli fiyat tahminini açıkladı. Elliot Dalga Teorisi: Bu Seviyeler Mümkün! Popüler bir analist Bitcoin'in gelecek yıl devasa bir boğa piyasasına hazırlandığını söylüyor. Piyasada Credible olarak bilinen analist, 338.500 Twitter takipçisine Bitcoin'in büyük bir düzeltme dönemini tamamlamak üzere olduğunu iddia etti. Analiste göre, bir sonraki boğa koşusunda, BTC altı basamaklı rakamlara ulaşabilir. Analist bu tezini desteklemek için Elliot Dalga teorisini kullanıyor. Credible, dalgalar halinde tezahür etme eğiliminde olan ve kalabalık psikolojisini takip ederek gelecekteki fiyat hareketlerini tahmin etmeye çalışan gelişmiş bir teknik analiz yaklaşımı olan Elliott Dalga teorisinin popüler bir uygulayıcısıdır. Teoriye göre, büyük bir yükseliş trendi, birinci, üçüncü ve beşinci dalgaların yükselişte olduğuna işaret ediyor. Credible'ın grafiğine bakıldığında analist, Bitcoin'in önümüzdeki ay nihayet beklenen rallisine başlayacağını tahmin ediyor. Credible'a göre, Bitcoin'in gelecek yıl yaklaşık 150.000 dolara çıkması şaşırtıcı olmaz. Analist ayrıca mevcut durumun ve yatırımcı hissiyatının kendisine Covid-19 salgını sırasında ortaya çıkan ortamı hatırlattığını söylüyor. Analiste göre, Mart 2020'deki Covid-19 döneminde piyasalar büyük darbe aldı. Ancak kısa bir süre sonra 20x yaptık. Kısa vadede, analist Bitcoin'in 22.000 doların üzerine çıkacağını görüyor. Bitcoin an itibariyle 18.666 dolardan işlem görüyor. Son Sözü Fed Söyleyecek! Haziran ayının ortasından bu yana, Bitcoin’in fiyatı 18.000 ila 25.000 dolar arasında işlem görüyor.  Geçen yıl  tüm zamanların en yüksek seviyelerini kaydeden Bitcoin, bu yıl yine birkaç kez ölü ilan edildi. Kripto para piyasasından 2 trilyon dolar buhar oldu.  Merkez bankalarının yüksek enflasyonu frenlemeye yönelik faiz artırımları da  piyasadaki düşüşte belirleyici oldu. kripto para  piyasasının Federal Rezerv‘in yüksek enflasyon nedeniyle faiz oranlarını artırma kararına olumsuz tepki vermesiyle birlikte, makroekonomik endişeler odak noktası olmaya devam ediyor. Bitcoin 2022’nin ikinci çeyreğinde %56 düştü ve on yılın en kötü üç aylık performansını sergiledi. Tüm dünya yüksek enflasyon ile mücadele ederken, bu savaşın altında en çok ezilenlerden bir tanesi kripto para birimleri oldu. Sonuç olarak, Bitcoin'in yeniden ivme kazanması için makroekonomik şartların değişmesi gerekiyor.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.