Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2022-09-28 09:30:15

Beklenen Veriler Açıklandı! Gözünüz Kulağınız Bu Altcoin’de Olsun!

Ayı piyasası hız kesmeden devam ederken, bazı altcoin'ler işlevleri, projeleri ve kullanım alanları sayesinde büyük ilgi görüyor. VeChain (VET), SoSyal Medyaya Hükmediyor! VeChain (VET) birçok sektörde giderek daha fazla benimsenen projelerden bir tanesi olmayı başardı. Platform,finans, enerji, lojistik ve gıda sektörü başta olmak üzere çeşitli işletmeler tarafından kulanılmaya başlandı. İlk blockchain girişimlerinden biri olan VeChain, yönetim şekli ve sektöre getirdiği yenilikler sayesinde birçok işletmenin ilk tercihi oldu. Özellikle ilk olarak tedarik zinciri ve nesnelerin interneti (IoT) üzerine odaklanan proje, daha sonra birçok farklı alanda pandeminin etkisiyle hizmetlerini genişletti. Kulanım alanlarını ve ortaklıkları artıran VeChain, 2022'nin üçüncü çeyreğinde, sosyal medayda en çok konuşulan ve yer verilen kripto paralardan biri olmayı başardı. Kripto veri şirketi  LunarCrush tarafından sağlanan istatistiklere göre, özellikle son bir haftada toplamda  sosyal medyada VET ifadesi 28.629 kez kullanıldı. Platform, yatırımcılara VeChain'i yakından takip etmelerini, çünkü sosyal medya metriğinin 2022'nin üçüncü çeyreğinde şimdiye kadarki en yüksek seviyesine ulaştığını belirtti. LunaCrash, Vechain'in güçlü sosyal katılım ve yükseliş hissi ile saatte 1.26 bin sosyal paylaşıma ulaştığına dikkat çekti. Yeni Ortaklıklar: Kanada Hamlesi! VeChain, yeni ortaklık kurmaya  devam ediyor. VeChain ve TruTrace, sonunda blockchain odaklı ortaklıklarını açıkladılar. TruTrace, hizmet olarak yazılım sağlama konusunda uzmanlaşmış Kanadalı bir şirkettir. Açıklamaya göre, VeChain TruTrace'in gıda, moda ve ilaç sektörleriyle birlikte yasal esrar endüstrisindeki yolculuğunda şirkete yardım edecek. TryTrace'in bazı işletmelerini blok zincirine entegre etmesi sürpriz olmadı. Ek olarak, VeChain ile işbirliği yapan şirketler, küresel çapta tanınmış ve alanında kendini kanıtlamış durumda. Bu nedenle, kullanım alanı ve işlevsellik bakımından altcoin, büyük oranda benimseniyor. CoinMarketCap verilerine göre, VeChain, gün içinde % 7 düşüşle an itibariyle 0,02262 dolardan işlem görüyor. Geniş bir kullanım alanına sahip olmasına rağmen, VET'in değeri, 2022'de piyasada yaşanan çöküş tarafından nedeniye büyük darbe aldı ve ve şu anda 1,7 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. Uzmanlara göre, Bitcoin (BTC) ve altcoin'lerin yeni zirvelere ulaşabilmesi için makroekonomik şartların değişmesi gerekiyor.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.