Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2022-09-28 10:30:06

Tahminlerinde Yanılmayan Platformdan Ethereum Raporu: Ekim, Kasım!

Ethereum (ETH), 1.500 dolarlık kritik destek seviyesinin altına düştükten sonra, yatırımcılar lider altcoin’in Ekim’de hangi yöne gideceğini merak ediyor. Ethereum, Ekim ve Kasım'da Bu Seviyelere Ulaşacak! Son birkaç ay içinde, kripto para piyasası, yatırımcıları hayal kırıklığına uğrattı. Federal Rezerv’in yüksek enflasyon ile mücadelesi sürerken, faiz oranlarındaki artış da hisse senedi ve Bitcoin (BTC) gibi riskli varlıklar olarak sınıflandırılan piyasalara büyük darbe vurdu. Ethereum da Merge güncellemesi sonrası büyük oranda değer kaybederek endişe yarattı. Özellikle, ekonomik belirsizlik ve resesyon endişeleri arttıkça Merge'e ynelik iyimserik de ortadan kayboldu. 4.850 dolarlık zirveden uzaklaşan ETH’nin Ekim ayında hangi yöne gideceği merak ediliyor. Yılın başından bu yana Ethereum fiyatındaki önemli düşüşe rağmen, CoinMarketCap kripto para topluluğu, ETH’nin 31 Ekim sonunda 1.578 dolara ulaşacağını tahmin ediyor. Ankete, 2.244 kişi katıldı. Bu, ETH’nin mevcut fiyatından %13 artacağı anlamına geliyor.  Ethereum, son 24 saatte %7 düşüşle an itibariyle 1.282 dolardan işlem görüyor. Platform ayrıca Kasım ayı sonu için Ethereum tahminini açıkladı. Bu noktada topluluk, daha az iyimserik gösteriyorlar. Platform, ETH'nin Kasım sonunda 1.565 dolar seviyesinde olacağına inanıyor. Şu ana kadar 1.104 üye oy kulandı. Bu, mevcut fiyattan %12.53'lük bir artış anlamına geliyor. CoinMarketCap verilerine göre, 1 Ocak 2022'de 3.722 dolardan işlem gören Ethereum sene başından beri %63 değer kaybetti. ETH'nin toplam piyasa değeri 387,96 milyar dolar.  Google'da 'Ethereum Sat' ifadesi %16 artarken, yatırımcının Bitcoin'i satmaya olan ilgisi 12 ayın en düşük seviyesine düştü. Ethereum'u Bekleyen Sorunlar..! Bazı analistler Merge’ün, hem Ethereum hem de genel olarak kripro para piyasası için haftalar öncesinden  umut ışığı olacağını iddia ettiler. Sosyal medyadaki çılgınlık ve birikim süreci, Ethereum’un güncellemeden birkaç gün önce %10’dan fazla artmasının nedeniydi. Ne yazık ki  Merge’e yönelik heyecanın kaybolmasının hemen ardından Etherum değer kaybetmeye başladı. Merge sonrası Ethereum’un yeni doğası ve statüsüne yönelik tartışmalar da gün yüzüne çıkmaya başladı. Ayrıca Ethereum’un İş Kanıtı (PoW) sisteminden Hisse Kanıtı (POS) sistemine geçişinin ardından ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler’den kritik açıklamalar geldi. Gensler geçen hafta yaptığı açıklamada, Hisse Kanıtı kullanan kripto paraların  federal menkul kıymetler düzenlemelerine tabi olabileceğini vurguladı. Senato Bankacılık Komitesi’nde konuşma yapan SEC başkanı, yine sektörde endişe yarattı. Senato’nun sorularını yanıtlarken, SEC başkanı Ethereum’a yönelik açıklamalar da yaptı. Fox Business gazetecisi Eleanor Terrett, bir tweet’te Gary Gensler‘in Ethereum’u hedef alabileceğini öne sürdü.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.