Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2022-09-15 09:00:40

Dikkat! Ethereum Merge Tamamlandı: 4 Uzmandan Bloomberg’e Kritik Açıklamalar!

Ethereum (ETH) Merge nihayet tamamlandı. Vitalik Buterin paylaştığı bir tweet ile bu anın Ethereum ekosistemi için büyük bir an olduğunu belirtti. Enerji ve Sürdürülebilirlik: Kurumsal Yatırım, ETH'ye Yönelecek! Güncelleme sayesinde, Ethereum çalışma prensibi olarak Proof of Work'ten (iş kanıtı) Proof of Stake'e (hisse kanıtı) geçiş yapmış oldu.  Ethereum enerji kullanımı açısından daha sürüdürülebilir ve çevreci bir yapıya geçiş yaptı. Uzmanlara göre, birçok faktörün kurumsal yatırımı ETH'ye çekmesi bekleniyor.  Güncelleme gerçekleşirken, kripto para piyasası da durgun bir fiyat hareketi izliyor. Kripto araştırma şirketi  Satori Research'ün kurucu ortağı Teong Hng, Bloomberg TV'de yaptığı açıklamada, Merge'in ETH fiyatı üzerinde uzun vadede etkili olacağını söyledi. Yöneticiye göre, çevre ve sürdürülebilir enerji bilincine sahip olan kurumsal yatırımcılar, bunu bir fırsat olarak değerlendirip Ethereum'a yönelecekler. Merge öncesinde borsalara önemli miktarda Etherum girişi olduğuna dair göstergeler vardı. Blockchain araştırma portalı Nansen'in kurucu ortağı ve CEO'su Alex Svanevik, iki işlemde ayrı borsalara 1,2 milyar dolarlık giriş olduğunu belirtti. Hng, makroekonmik şartlar ve ayı piyasası nedeniyle Ethereum fiyatındaki istikrarsızlığın devam edeceğini vurguladı. Ancak, Merge başarılı bir şekilde işlev görmeye evam ederse, uygun koşullarda Ethereum fiyatı hem güncelleme hem de kurumsal yatırım sayesinde artış kaydedecek. Ethereum, Merge öncesi dönemde güncellemenin yarattığı 'hype' nedeniyle heyecan verici ralliler yaşadı. Ethereum,  Haziran ortasından bu yana Bitcoin'i geride bırakarak yaklaşık %80 değer kazandı. Ancak, son dönemlerde ETH ivme kaybetti ve sert düzeltmeler yaşadı. Ethereum Fiyatı Nasıl Etkilenecek? CryptoQuant verilerine göre, Ethereum vadeli işlem sözleşmeleri için fonlama oranı, pandeminin başlangıcından bu yana en düşük seviyesinde. Bu, yatırımcıların kısa vadede Ether'e daha büyük bir prim ödediğinin göstergesi. Yatırım şirketi Venn Link Partners Pte'nin CEO'su Cici Lu, merkez bankalarının enflasyonla mücadele için faiz artırımlarına devam etme konusundaki ısrarı nedeniyle ayı piyasasının bitmesinin zor olduğunu iddia etti. Yöneticiye göre, Merge sonrası Ethereum'da "kısa ömürlü bir ralli ve kısa süreli bir short squeeze" olabilir. Hem Bitcoin hem de Ether, 2022'de %50'den fazla düştü ve küresel piyasalardan likiditeyi kurutan artan faiz oranlarından zarar gördü. Blockchain geliştirme şirketi Laguna Labs'ın CEO'su Stefan Rust'a göre, kısa vadede Ethereum'da sürdürülebilir bir ralli beklemek gerçekçi değil ancak orta ve uzun vadeli Etherum'un fiyat hareket daha parlak ve istikrarlı olcak. Yönetici, Ether'in bu yılın sonuna kadar 3.000 doları aşabileceğini söyledi.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.