Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2022-09-11 09:00:55

Dibi Gören Altcoin Daha Büyük Sıçrayabilir!

Kripto paraların yeniden yeşile döndüğü bir Pazar gününden herkese merhaba, Bitcoin (BTC) 21.500 doların üzerinde alıcı buluyor. 22 Eylül FOMC toplantısı öncesinde 75bp artışı fiyatlayan kriptolar dolar endeksinin gevşemesiyle yükselişine başladı. Fakat aşırı satış yaşayan bir altcoin henüz tam anlamıyla kendinden beklenen performansı göstermiş değil. Peki ilerleyen günlerde bu altcoin nasıl bir performans gösterecek? Kripto Paralar Son Durum Kripto paraların kümülatif değeri yeniden 1 trilyon doların üzerine çıktı. Kümülatif değerin 1 trilyon altında kalması daha ciddi satışları tetikleyebileceği için bu dönüş oldukça önemlidir. Bitcoin dominasyonu ise zayıf biçimde artmaya devam ediyor. Ethereum ve BTC piyasa hakimiyetinde 0,1-0,2’lik artışlar gördük. Merge için gün sayılırken Ethereum fiyatı 1.760 dolar seviyesinde alıcı buluyor. Kritik 1.800 dolar seviyesinin üzerinde kalıcı olabilirse 2.000 dolar ile 2.800 dolar arasında yeni bir zirve görebiliriz. En büyük risk artık madencilik yapamayacak şirketlerin ellerindeki Ethereum varlıklarının Merge sonrası satmasıdır. Stablecoinler tarafında pek fark edilmeyen önemli bir gelişme var. Tether ve USDC arasındaki makas genişliyor. USDT yaklaşık 67,5 milyar dolarlık dolaşım arzında sahipken USDC 51,6 milyar dolarda kaldı. Binance’ın işlem çiftlerini kaldırma ve USDC dönüştürme hamlesiyle Tether şirketinin daha fazla şeffaflık için gösterdiği çaba bu farkı besliyor. Cosmos (ATOM) ATOM'u haziran ayında dip seviyesinden veya yakınında satın aldıysanız ve sepetinizi hala elinizde tutuyorsanız, kararınızdan memnun olmalısınız. Aslında, kripto para birimi, bu yılın başlarında büyük bir çöküşün ardından döndüğünden beri genel bir yükseliş yörüngesini sürdürdü. ATOM yükselen bir aralıkta işlem görüyor ve son fiyat hareketi, boğalarının güçlendiğini gösteriyor. Ayrıca, haftayı piyasanın en iyi performans gösteren kripto paralarından biri olarak tamamladı. ATOM, destek çizgisinin ve 50 günlük Hareketli Ortalamasının hemen üstünden sıçradıktan sonra Çarşamba gününden bu yana %48'lik bir artış gördü. İlginç bir şekilde, ralli 200 günlük MA'sının yanı sıra direnç çizgisini aşacak kadar güçlüydü. RSI kısa bir süreliğine aşırı satış bölgesine girdi ve özellikle sosyal hakimiyet ve geliştirici faaliyetindeki keskin bir artışla desteklendi. Cosmos'un hafta boyunca geliştirmeyle ilgili duyuruları, yeni bir cosmos SDK yükseltmesini içeriyor. İkincisi, Cosmos SDK'yı geliştirmek için tasarlanmış gruplara ve yönetimle ilgili yükseltmelere odaklanır. Şimdilik durulan fiyat daha uzun vadede aşırı satışlar yaşadığı için ciddi bir yükseliş potansiyeline sahip. Eğer kripto para piyasalarının geneli buna izin verirse mevcut momentum sayesinde ATOM fiyatında etkileyici yükselişler görebiliriz. Yatırımcılar yükseliş trendi devam ettiği için şimdilik pek satış yanlısı olmayacaklardır. Kısa vadede ciddi kar elde eden ATOM fiyatının önce bir miktar çekilip sonrasında beklenen etkileyici yükselişine başlaması daha mantıklı görünüyor.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.