Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2022-09-07 09:35:35

Bu Şirket, Yaşanan Kripto Hack’i Sonrası Güvenlik Sistemini Geliştiriyor!

Kyber Network, yaşadığı front end kaynaklı sıkıntının ardından bir güncelleme yayınladı. Ay sonuna kadar bir olay raporu da kullanıcılar için yayınlanmış olacak. Kyber Network, Eylül 2022'nin başlarında yaşadığı front end kaynaklı sıkıntıya ilişkin bir güncelleme yaptı. Ekip, 6 Eylül'de Twitter'da bir güncelleme yayınlayarak saldırıya bağlı tüm aksaklıkların iki gün önce giderildiğini söyledi. Ayrıca, sistemlerin ve işlemlerin kapsamlı bir incelemesini yapmak için ortaklar ve güvenlik uzmanları birlikte çalışıyor. Kyber Network’ten Telafi Kyber Network ayrıca, etkilenen yalnızca iki cüzdan olduğunu ve bunlardan birinin fonlar aracılığıyla tamamen tazmin edildiğini söyledi. Etkilenen diğer cüzdan ise olaylar yaşanırken herhangi bir kayba uğramadan önce işlem onayını iptal etmişti. Saldırı yönteminin tam olarak ne olduğu konusunda Kyber Network, saldırının kaynağının Google etiket yöneticisi olmadığını doğruladı. Kötü niyetli komut dosyasının başka bir yolla kullanıcılara gönderildiğini vurgulayan ekip bu noktada daha fazla açıklama yapamayacağını söyledi. Ayrıca akıllı sözleşmelerin ve API'nin güvende olduğu vurgulandı. Bu, Kyber Network'ün tarihindeki ilk olay ve ekip gelecekte bunların yaşanmaması adına kullanıcılardan teşvik ve destek istedi. Binance Kyber'in Yardımına Koştu Kyber Network, hack olayından kaynaklanan hasarı sınırlamak için alandaki diğer şirketlerle de çalışıyor. Binance, olaya karışan iki bilgisayar korsanını tespit etti ve Kyber'e bilgi verdi. Binance, şimdiye kadar sık sık hack olaylarıyla bağlantılı fonların dondurulmasına yardımcı oldu. Borsa zaman zaman bazı eleştiriler alsa dahi, bazı kullanıcılar onu piyasanın abisi olarak adlandırdı. Ancak, saldırılardan kaynaklanan kayıpları önlediği ve yardım ettiği için büyük ölçüde takdir edildi. Kyber Adımlar Atıyor Kripto piyasası da saldırılara maruz kalıyor. Bu nedenle ekiplerin kayıpları önlemek için güvenliğe odaklanması gerekiyor. KyberSwap ekibi, soruşturmalar sonuçlandığında bir olay raporu sunacak. Bu raporun ay sonunda hazır olması bekleniyor. Geleceğe yönelik olarak ekip, web sitesini her saat taramak için gelişmiş bir izleme sistemi geliştiriyor. Bu sistem şüpheli bir durum olması halinde ekibi uyaracak. Ayrıca kullanıcıların istedikleri zaman görüntüleyebilecekleri bir durum sayfası ve güvenlik durumu kontrolleri de olacak.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.