Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2022-09-07 10:40:59

Ethereum’u Unutun! Merge, Az Bilinen Bu Altcoin’i Uçurabilir!

 Bitcoin (BTC) 18.000 dolar seviyesine düşerken, popüler bir analist ralli beklediği 2 altcoin projesini paylaştı. Lido DAO (LDO), Bu Seviyeleri Görebilir! Kripto para piyasası yine sert bir düzeltme yaşarken, Coin Bureau YouTube kanalının sunucusu, Cardano  (ADA) ve ilginç bir altcoin projesi için ralli öngörüyor. Kıdemli analist 2,1 milyon YouTube abonesine, Cardano'nın Vasil Hard Fork güncellemesinden önce mevcut seviyelerden yaklaşık %20 oranında değer kazanacağını söyledi. 22 Eylül'de hayata geçmesi planlanan Vasil hard fork, Cardano'nun ölçeklenebilirliğini iyileştirmeye ve işlem maliyetlerini düşürmeye yönelik büyük bir adım olacak. Analiste göre, güncellemenin tarihinin belirlenmesi büyük önem teşkil ediyor. Bu yüzden, ADA'nın değer kazanması kaçınılmaz. Stratejist, ADA için 0.60 dolar seviyesini öngörüyor. Cardano, an itibariyle 0.49 dolardan işlem görüyor. Coin Bureau sunucusu daha sonra Ethereum (ETH) tabanlı stake protokolü Lido DAO'ya (LDO) dikkat çekiyor. Analiste göre, Lido DAO, Ethereum Merge güncellemsinden önce %50 oranında yükselebilir. Ethereum'da büyük gün yaklaşırken LDO da fiyat üzerinde belirleyici faktör olan Lido Finance'a odaklandı. Bunun nedeni, Lido Finance'in ETH'yi stake etmek için kullanılması. Lido, ayrıca düşük ücretli stake ve Ethereum'da ek gizliliği artırmak için Aztec Network ile ortaklık kurdu. Bu nedenle, Merge güncellemesi LDO fiyatını sürpriz seviyelere taşıyabilir.  Lido DAO, an itibariyle 2.20 dolardan işlem görüyor. Yatırımcı, Merge İçin Hazırlanıyor Merge, Ethereum ağını iş kanıtı (PoW) konsensüs modelinden hisse kanıtı (PoS) modeline geçirecek. Güncellme ekosistemdeki enerji tüketimini %99,95 oranında azalttığı için daha fazla yatırımcının ve kurumsal şirketin ETH’ye yönelmesi bekleniyor. Merge ayrıca, Ethereum’un arz ve talep dinamiklerini değiştirmeyi ve daha deflasyonist hale getirmeyi vaat ediyor. Araştırmacı gazeteci WuBlockchain bugün paylaştığı bir tweette, 1 Eylül’de 94 binden fazla ETH’nin stake edildiğini bildirdi. Bu, Mayıs ayından bu yana tek bir günde stake edilen ETH sayısı bakımından yeni bir rekor oldu. Oklink verilerine göre, 1.543,51 dolar fiyatla 94.997 ETH stake dildi. Ethereum 2.0 stake sözleşmesindeki ETH miktarı yaklaşık 13.522 milyona yükseldi. Uzmanlara göre stake edilen ETH’deki artış, yatırımcıların Merge öncesinde ve sonrasında ETH fiyatında artış beklediğine işaret ediyor. Ancak, Fed hala önemli bir risk teşkil ediyor.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.