Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2022-09-05 10:15:17

Dikkat! Teknik Analist, Eylül’de Patlayabilecek 5 Altcoin’i Duyurdu!

 Bitcoin (BTC) tehlikeli sularda gezinirken, önde gelen bir analist Eylül'de sürpriz yapabilecek 5 altcoin projesini açıkladı. EOS, XRP ve ADA: Bu Seviyeler Geliyor! Popüler bir kripto analisti, Cardano (ADA) ve Riple (XRP) başta olmak üzer birkaç altcoin için Eylül ayında ralli öngörüyor. Michaël van de Poppe, 624.800 Twitter takipçisine Cardano'da uzun zamandır beklenen Vasil Hard Fork güncellemenin, ADA'yı bu yıl Şubat ayından bu yana görülmemiş bir seviyeye taşıyan önemli katalizör olabileceğini söyledi. Analiste göre, Cardano'nun güncellmesi kritik bir gelişme. ADA, çift dip olduğunu doğrulayan güzel bir desteğe sahip. Analistin hedefi 0,55 ve daha sonra 0,75 dolar. ADA, son 24 saatte %2,40 artışla an itibariyle 0,50 dolar seviyesinde işlem görüyor. Analistin listesindeki bir sonraki altcoin XRP. Bitcoin ve XRP grafiğini incleleyen analist, XRP'nin ivme kazanmaya hazırladığını iddia ediyor. Analiste göre, 50 günlük hareketli ortalama ile 200 günlük hareketli ortalama bunu teyit ediyor. 0,000017 BTC'nin (0,34 dolar) üzerine bir kırılma, 0,000022 BTC (0,44 dolar) hedefini mümkün kılabilir. XRP/BTC çifti  an itibairyle 0.0000166 BTC (0.33 dolar) seviyesinde. Stratejistin listesindeki bir diğer bir altcoin ise akıllı sözleşme protokolü EOS (EOS). Van de Poppe'ye göre, EOS  2 dolara yükselmeden önce muhtemelen 1,35 dolar seviyesindeki desteği tekrar test edecek. EOS'ta eknik veriler ve temeller sağlam görünüyor. EOS, destek seviyesine tekrar düştükten sonra, hedefte 2 dolar var. EOS, gün içinde yaklaşık %3 düşüşle an itibairyle 1,48 dolardan işlem görüyor. ATOM ve LTC: 80 Dolar Mümkün mü? Analistin listesindeki diğer bir altcoin eşler arası ödeme ağı Litecoin (LTC). Teknik verilere bakıldığında Van de Poppe,  LTC'Nin potansiyel olarak %35'lik bir artış kaydetmeden önce hafif bir düzeltme yaşayacağını öngörüyor. Analiste göre, LTC 50 günlük hareketli ortalamanın üzerine çıktı. LTC, 59 dolar seviyesinin üzerinde kalırsa, ralli devam edebilir. LTC, daha sonra 80 dolara ulaşabilir.  LTC, son 24 saatte %2'nin üzerinde bir artışla 60.68 dolardan işlem görüyor. Analsitin radarındaki son altcoin, birbirleriyle ölçeklenmek ve iletişim kurmak için tasarlanmış bir blok zincir ekosistemi olan Cosmos (ATOM). Van de Poppe'ye göre, 11 dolarlık kilit destek alanının üzerinde işlem gördüğü sürece ATOM'da yükseliş devam edecek. ATOM 13 dolar seviyesine çıkarsa, bir sonraki hedef 17-18 dolar olacak. Cosmos, son 24 saatte  %3'ün üzerinde artışla 12.96 dolardan işlem görüyor.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.